Fiul patronului firmei Cris-Tim, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Vlad-Cristian Timiş
Vlad-Cristian Timiş (Gazeta de Sud)

Fiul patronului Cris-Tim – unul dintre marii producători de mezeluri din România - a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc, informează publicaţia Gazeta de Sud. Concret, Vlad-Cristian Timiş a fost depistat de DIICOT în urma unui flagrant şi arestat preventiv marţi seara, în urma hotărârii date de Tribunalul Dolj.

Fiul lui Radu Timiş este acuzat de DIICOT de trafic de droguri de mare risc. Iniţial a fost prins un tânăr de 21 de ani în timp ce vindea cocaină în Cornu, Prahova. Ulterior a fost prins în flagrant Vlad Timiş, în vârstă de 22 de ani, atunci când intenţiona să ridice banii de pe urma vânzării cocainei de la primul tânăr. La momentul flagrantului a fost şi testat, fiind depistat drogat cu cocaină.

Durata arestului preventiv este de 30 de zile.

Soluţia Tribunalului Dolj pe scurt: „În temeiul art.226 din C.pr.pen. art.223 alin.2 din Codul de procedură penală rap. la art.202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e din C.pr.pen. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Timiş Vlad-Cristian pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoian Daniel-Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art.275 alin.6 C.p.p. cheltuielile privind avocaţii din oficiu rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 14.09.2021, ora 20.35.”

Articolul complet aici.