FCSB a câştigat la Botoşani în Superligă (3-2), într-un meci restant din etapa a 6-a

"Cred că putea fi mai mare scorul, dar sunt bucuros, felicit băieţii. Deocamdată cred că cel mai important lucru pentru mine e că tinerii au început să joace.." - Leo Strizu, antrenorul roş-albaştrilor.
FCSB - FC Botoşani 3-2 (2-1), într-un meci restant din etapa a 6-a a Superligii  de fotbal.
FCSB - FC Botoşani 3-2 (2-1), într-un meci restant din etapa a 6-a a Superligii de fotbal. (FCSB/facebook)

FCSB, la primul meci cu Leo Strizu pe banca tehnică, a obţinut maximul de puncte în cadrul etapei restante cu numărul şase din Superligă, jucată pe terenul formaţiei din nordul ţării, FC Botoşani.

Scorul final a fost de 3-2 (2-1). Au marcat Sebastian Mailat (14, 66), respectiv Joonas Tamm (21), Andrea Compagno (30), Malcom Edjouma (73).

Cred că putea fi mai mare scorul, dar sunt bucuros, felicit băieţii. Deocamdată cred că cel mai important lucru pentru mine e că tinerii au început să joace. Miculescu, Tăvi Popescu, Pantea, sunt adeptul jucătorilor tineri. Cred că în jocul nostru s-a văzut că am venit să câştigăm. Poate la golul doi, dacă eram mai atenţi, nu-l primeam.

Miculescu se pregăteşte bine, are atitudine bună şi va fi o variantă pentru primul 11. Pe Creţu l-am schimbat cu Pantea pentru că Pantea a fost la echipa naţională, trebuie să-i dai încredere. Miculescu v-am spus, Omrani va juca pentru că stă următoarea etapă Compagno, iar Edjouma a intrat pentru că trebuia să blocăm şi aveam nevoie de travaliul lui.

După această pauză mă aşteptam să fie un joc mai închis, dar noi ne-am propus să câştigăm. Am luat două goluri, dar puteam să dăm vreo 5. Mai greşim, dar se vor corecta astea în timp. Suntem colaboratori, şi cu Pinţi, şi cu Filip, n-am cum să-i opresc, fiecare trăieşte cum crede el. L-am stăpânit cu greu, dar am să vorbesc la Şcoala de Antrenori să introducem o centură de siguranţă pe bancă.

Tăvi Popescu, jocul lui va fi din ce în ce mai bun. E meritul lui Pinţi, începând de la meciul cu Rapid i-a dat încredere, copilul a ascultat, s-a ataşat şi pune în practică ce a lucrat cu Pinţi. Va fi mult de muncă, mai mult psihic. Echipa va trebui să asculte şi să mergem doar la victorie. Jucăm şi cu Târgovişte, şi cu CFR, echipe bune”, a declarat Leo Strizu.

De menţionat că vicecampioana României a avut şi o bară, prin Octavian Popescu (52).

Graţie acestui succes, FCSB a urcat pe poziţia a 5-a în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce FC Botoşani se află pe 12, cu 20 de puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport