Adrian Vasile va continua pe banca tehnică a celor de la CSM Bucureşti

Tehnicianul român şi-a prelungit înţelegerea cu vicecampioana României: 'Dorim să vă anunţăm că Adrian Vasile şi Iulia Curea vor continua pe banca CSM Bucureşti şi în viitor! Avem convingerea că cei doi vor duce la bun sfârşit munca începută..' - se arată pe site-ul oficial al clubului din Capitală.
Antrenorii Adrian Vasile (principal) şi Iulia Curea (secund) a echipei feminine de handbal CSM Bucureşti.
Antrenorii Adrian Vasile (principal) şi Iulia Curea (secund) a echipei feminine de handbal CSM Bucureşti. (CSM Bucureşti/facebook)

Antrenorii Adrian Vasile (principal) şi Iulia Curea (secund) vor continua să antreneze echipa feminină de handbal CSM Bucureşti şi în sezonul viitor, potrivit anunţului făcut de club, joi, pe site-ul său oficial.

''Planurile pentru viitor încep să se contureze, avem aproape toate ţintele atinse şi informaţiile vor ajunge la fanii noştri în cel mai scurt timp! Iar pentru astăzi dorim să vă anunţăm că Adrian Vasile şi Iulia Curea vor continua pe banca CSM Bucureşti şi în viitor! Avem convingerea că cei doi vor duce la bun sfârşit munca începută, iar obiectivele echipei vor fi atinse, pentru că suntem pe drumul cel bun!'', se arată în mesajul clubului.

"Primesc cu multă responsabilitate şi bucurie această dovadă de încredere din partea clubului. Ca antrenor cred că cea mai bună tactică este strategia consistentă, pe termen lung şi sunt recunoscător, mai ales că se aplică într-un proiect de suflet aşa cum este cel de la clubul nostru. Hai, CSM Bucureşti!", a transmis Adrian Vasile.

"Mă simt onorată dar şi bucuroasă să continui alături de CSM Bucureşti, un club important în România, dar şi în handbalul european. Suntem o echipă puternică, muncitoare, motivată şi dornică de a aduce cât mai multă bucurie fanilor prin rezultatele noastre!", a declarat, la rândul său, Iulia Curea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport