FC Viitorul eliminată surprinzător de o echipă de liga a treia

Deţinătoarea trofeului a suferit un eşec usturător, o eliminare prematură pentru formaţia pregătită de Gheorghe Hagi, care e cedat la limită în şaisprezecimile de finală în faţa formaţiei de liga a treia Sănătatea Cluj, scor final 1-0 (1-0).
(Captură foto)

CS Sănătatea Cluj, echipă de fotbal ce activează în liga a treia naţională, a uimit iubitorii sportului cu mingea de la noi din ţară prin victoria surprinzătoare, într-adevăr la scor minim, dar înregistrată în faţa unei formaţii cu pretenţii de înaltă performanţă - FC Viitorul Constanţa.

Deţinătoarea en-titre a trofeului a cedat, joi, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, cu scorul de 1-0 (1-0), eroul suporterilor grupării clujene fiind Laurenţiu Rus, care a înscris unicul gol al întâlnirii în minutul 13. Vremea nefavorabilă şi un teren mai puţin prietenos, îmbibat cu apă, a purtat noroc jucătorilor pregătiţi de Csaba Kis.

"În primul rând vreau să vă spun că îmi asum întreaga responsabilitate a acestui eşec greu de digerat, pentru că Gică nu a fost cu noi. Îmi asum această înfrângere şi, din păcate, se pare că nu am reuşit să conving jucătorii că este un meci greu. Este cea mai neagră seară din cariera mea şi poate şi din istoria clubului, este o înfrângere usturătoare.., a declarat Cătălin Anghel, secundul grupării constănţene.

De precizat că la Sănătatea au evoluat câţiva jucători cu experienţă de Liga I, precum portarul Filip Lăzăreanu (38 ani), Ionuţ Rada (37 ani), Dan Matei (38 ani), Laurenţiu Rus (34 ani), Raul Ciupe (35 ani), Dan Roman (33 ani) sau Cosmin Tilincă (40 ani).

Sănătatea Cluj (III) - FC Viitorul Constanţa 1-0 (1-0), Cluj Arena - Cluj-Napoca
A marcat: Laurenţiu Rus (13).
Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Alexandru Filip (Timişoara), Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Ionel Poclid (Timişoara) - FRF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport