EURO 2012: Milan Baros pune capăt carierei internaţionale

Atacantul ceh Milan Baros. (FABRICE COFFRINI / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
22.06.2012

Milan Baros, atacantul ceh în vârstă de 30 de ani, i-a anunţat pe coechipierii săi că va pune capăt carierei internaţionale după înfrângerea Cehiei în faţa Portugaliei (0-1) în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal 2012.

"El a anunţat acest lucru la vestiar, după meci. Un anunţ oficial privind decizia sa va fi dat publicităţii în curând", a declarat purtătorul de cuvânt al Federaţiei cehe, Jaroslav Kolar.

"Jucătorii şi selecţionerul Michal Bilek au reacţionat prin aplauze lungi, care au durat circa cinci minute", a adăugat oficialul ceh.

Golgheterul Campionatului European din 2004, Baros se opreşte la 93 de selecţii cu 41 de goluri înscrise, după ce a debutat la naţională în anul 2001.

Confruntat cu o problemă musculară la nivelul coapsei, Baros a fost fluierat de o parte din suporterii cehi după primul meci de la Campionat European din 2012, pierdut cu 1-4 în faţa Rusiei.

Milan Baros, care şi-a creat reputaţia unui jucător cu probleme, şi-a schimbat adesea echipa în cursul carierei sale: Banik Ostrava (Cehia), Liverpool, Aston Villa, Portsmouth (Anglia), Olympique Lyon (Franţa). Din 2008/2009, el evoluează la Galatasaray Istanbul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor