Eugen Tomac: Antonescu "una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politică",Ponta - "primul brutar al ţării"

Eugen Tomac
Eugen Tomac (www.eugentomac.ro)

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat, sâmbătă, la Constanţa, că liderul PNL, Crin Antonescu, este "una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politică", şi a subliniat faptul că ieşirile antieuropene şi antidemocratice de care Antonescu s-a făcut vinovat în ultima perioadă, denotă lipsă de caracter, lipsă de viziune şi de responsabilitate politică".

"L-am văzut ca pe un personaj absolut sinistru din toate punctele de vedere, pentru că este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politică, pe numele său Crin, candidatul la alegerile prezidenţiale din partea uniunii socialiste, numite USL, un om care s-a manifestat în mod deosebit în ultima perioadă prin ieşirile sale antieuropene, antidemocratice şi antiamericane. Într-un stat în care pilonii principali sunt axaţi pe identitatea noastră europeană ca stat membru al Uniunii Europene şi securitatea naţională este asigurată de NATO, tu, ca om politic, aduci injurii de neimaginat acum câţiva ani de zile la adresa partenerilor noştri strategici. Un asemenea comportament denotă lipsă de caracter, lipsă de viziune şi de responsabilitate politică", a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, Eugen Tomac.

Referindu-se la premierul Ponta şi la activităţile acestuia, Tomac a atras atenţia asupra faptului că primul ministru nu îşi respectă promisiunile din campanie şi în loc de cele un milion de locuri de muncă promise, le oferă românilor "un milion de gogoşi".

"Premierul a venit anul trecut în faţa cetăţenilor români cu un program extrem de bine prezentat, deşi conţinea o groază de enormităţi pentru că a promis, spre exemplu, un milion de locuri noi de muncă. Prim-ministrul a devenit, de fapt, primul brutar al ţării pentru că în loc de un milion de locuri de muncă pe care le-a promis, ne oferă zilnic un milion de gogoşi cu zero TVA", a mai declarat preşedintele Partidului Mişcarea Populară.

Tomac acuză guvernul de incompetenţă, după ce executivul nu ar fi reuşit prezentarea unui program coerent de guvernare, deşi beneficiază de o susţinere de 70 la sută în Parlament.

Eugen Tomac s-a aflat, sâmbătă, la Constanţa, unde a participat la inaugurarea sediului filialei partidului. Alături de Tomac, la eveniment au mai luat parte secretarul general al partidului, Cristian Petrescu, şi preşedintele organizaţiei de femei, Ruxandra Dragomir.

Filiala Partidului Mişcarea Populară din Constanţa este coordonată de Claudia Palaz, care a deţinut funcţia de prefect al judeţului Constanţa între octombrie 2009 şi aprilie 2012.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne