Emil Boc nu candidează la Preşedinţia României

Aflat sâmbătă la Sibiu, fostul premier şi lider al PDL Emil Boc a declarat că nu-l interesează să candideze la Preşedinţia României, întrucât priorităţile sale sunt legate de Cluj-Napoca.
Fostul premier al României, Emil Boc. (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
03.03.2013

Aflat sâmbătă la Sibiu, fostul premier şi lider al PDL Emil Boc a declarat într-o conferinţă de presă că nu-l interesează să candideze la Preşedinţia României, întrucât priorităţile sale sunt legate de Cluj-Napoca şi de conducerea asociaţiei de bloc, unde "competiţia e mai grea decât în multe părţi".

Emil Boc a precizat că nu este interesat să fie candidatul PDL la alegerile prezidenţiale din 2014, deşi propunerea unora dintre colegii săi îl onorează.

"Eu am o competiţie pentru preşedinţia asociaţiei de bloc, care mă interesează foarte mult şi am de luptat foarte mult şi serios", a declarat edilul din Cluj-Napoca, precizând că problemele oraşului Cluj-Napoca sunt prioritare pentru el în acest moment.

"Pe mine mă onorează foarte mult propunerile colegilor, dar priorităţile mele sunt legate de Primăria Cluj-Napoca şi, dacă e vorba de preşedinţie, să ştiţi că la asociaţia de bloc e mai grea competiţia decât în multe părţi", a afirmat în glumă Emil Boc.

Primarul a însoţit-o sâmbătă pe Elena Udrea, care le-a prezentat colegilor din organizaţia judeţeană a PDL Sibiu moţiunea cu care candidează la funcţia de preşedinte al PDL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor