Elena Udrea: Pot lucra foarte bine cu Blaga. Cine pleacă la Partidul Mişcarea Populară nu este trimis de mine

Vasile Blaga şi Elena Udrea (Epoch Times România)
Epoch Times România
09.08.2013

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat vineri că "poate lucra foarte bine" cu preşedintele PDL Vasile Blaga în scopul schimbării guvernării USL şi a subliniat că membri de partid care au plecat la Partidul Mişcarea Populară nu au fost trimişi de către ea.

"M-a sunat domnul Blaga şi am convenit să ne vedem. Ne-am văzut şi fiecare şi-a spus punctul de vedere. Reproşul la adresa mea, pe care îl aveau unii colegi din fruntea partidului, era că pleacă colegi la Mişcarea Populară. Eu am spus că pleacă nu pentru că îi trimit eu acolo, ci pentru că sunt printre susţinătorii preşedintelui Traian Băsescu. Am spus că nu plec din PDL, că dacă vroiam să plec plecăm până acum, dar că în acelaşi timp nici nu este util pentru PDL să fim în opoziţie cu preşedintele Băsescu şi cu Mişcarea Populară", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea i-a transmis punctul său de vedere lui Blaga şi anume că, în opinia sa, soluţia este "un singur proiect de dreapta în care să se implice toate partidele de centru-dreapta şi care să fie girat de preşedintele Băsescu". Aceasta consideră că Traian Băsescu este "singurul care poate să unifice centru-dreapta în acest moment".

"Am spus că acesta este punctul meu de vedere şi dacă reproşul este că sunt printre susţinătorii preşedintelui Traian Băsescu mi-l asum, dar că soluţia este să fim împreună cu Traian Băsescu. PDL şi Traian Băsescu, Forţa Civică trebuie să fie în acelaşi proiect", a precizat Elena Udrea.

"Sunt mulţi colegi care nu au de treabă, se trezesc vorbind. Eu cu domnul Blaga putem să lucrăm foarte bine, obiectivul este să reuşim să schimbăm guvernarea USL", a concluzionat aceasta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor