Ecaterina Andronescu: Niciodată nu am alergat după funcţii

Ecaterina Andronescu. (psd.ro)
Epoch Times România
28.04.2012

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, sâmbătă, că niciodată nu "a alergat după funcţii", în contextul recentelor informaţii, potrivit cărora numele său s-ar afla pe lista celor care ar putea face parte din Cabinetul care va fi condus de premierul desemnat Victor Ponta.

Întrebată dacă va prelua din nou conducerea Ministerului Educaţiei, conform informaţiilor apărute pe surse în presă, Andronescu a răspuns că decizia aparţine USL.

"Sursele sunt ale dumneavoastră, hotărârea este a USL, când se va lua atunci o să aflaţi. Deocamdată sunt discuţii. Discuţiile pe marginea componenţei cabinetului sunt de luni încolo", a declarat senatorul PSD.

Ea a subliniat că problema USL "nu este că nu are pe cine să aducă la guvernare, ci că are prea mulţi profesionişti cu care ar putea să facă multe guverne".

Întrebată dacă ar alege un alt minister, Ecaterina Andronescu a susţinut că "niciodată nu a alergat după funcţii".

Ea a participat, sâmbătă, alături de senatorul PSD Titus Corlăţean şi deputatul PNL Ludovic Orban, la depunerea candidaturii lui Andrei Chiliman pentru un nou mandat la Primăria sectorului 1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor