„E declarată pandemia în România?” - Replica unui deputat PSD când a fost întrebat de ce nu poartă mască de protecţie

Daniel Ghiţă
Daniel Ghiţă (Facebook / thesavagesamurai)

Controversatul deputat PSD Daniel Ghiţă a afirmat, miercuri, că el nu ştie să fi fost declarată pandemie în România, transmite Agerpres.

Surprins în parlament purtând masca de protecţie fără să îşi acopere nasul, social-democratul a fost întrebat de ziarişti de ce nu respectă legea şi nu poartă masca în spaţii închise.

"Cei care ne conduc de un an şi patru luni să răspundă pentru toate crimele, atrocităţile pe care le-au făcut până acum. E declarată pandemia în România? Eu nu ştiu că e declarată în România", a replicat Daniel Ghiţă, citat de Hotnews.ro.

Nu este pentru prima dată când deputatul PSD este văzut în plenul Camerei Deputaţilor sau pe holul sălii de plen fără mască de protecţie sau purtând masca fără să-şi acopere şi nasul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne