Dragnea, ironic, după MCV: Şi peste 10 ani vor apare îngrijorări despre OUG 13

În permanenţă sunt îngrijorări, în permanenţă la noi mai apare câte ceva, a reacţionat liderul PSD Liviu Dragnea, după ce Comisia Europeană a publicat ultimul raport MCV pentru România.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Mecanismul de Cooperare şi Verificare pentru România nu se va ridica în "perioada aceasta contemporană", a declarat ironic, în faţa presei, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Dvs credeţi că se va ridica vreodată raportul MCV? Sincer... În permanenţă sunt îngrijorări, în permanenţă la noi mai apare câte ceva. Eu nu cred că acest MCV se va ridica vreodată sau, mă rog, în perioada asta contemporană", a precizat Dragnea.

La remarca reporterului potrivit căreia în raportul de anul acesta au apărut îngrijorări legate de Ordonanţa 13 şi legile Justiţiei, liderul PSD a remarcat ironic:

"Şi peste 10 ani vor apare îngrijorări despre OUG 13. E 'normal'. Dar despre legile Justiţiei la ce se referă? Care sunt marile îngrijorări? Erau două mari îngrijorări ca nu cumva să luăm jucăriile dlui Iohannis şi cu Inspecţia judiciară. Decizia noastră a fost foarte clară, transmisă şi public şi de mine şi de către premier: Inspecţia Judiciară va fi o instituţie autonomă, nu cred că poate fi supărat cineva pentru asta şi avem draftul de lege pentru asta, cu o lege separată. Iar, din punctul partidului de vedere, numirile rămân în continuare la preşedinte, ca să păstrăm acest sistem care este foarte bun şi foarte cinstit".

Pentru mai multe detalii despre raportul MCV intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne