Dragnea, huiduit în sală după discursul de la congresul PES din Madrid: "Afară cu corupţii!" [VIDEO]

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Europarlamentarul socialist Ana Gomes l-a huiduit, vineri, pe Liviu Dragnea, la finalul discursului susţinut de liderul PSD în cadrul Congresului PES de la Madrid, a dezvăluit Libertatea, care a publicat un material video cu momentul incidentului.

Preşedintele PSD a avut o intervenţie în limba română la Congresul Socialiştilor Europeni, fiind singurul care nu a vorbit într-una din limbile de mare circulaţie.

Potrivit publicaţiei citate, foarte puţini din sală şi-au pus căştile pentru a asculta traducerea, printre cei neinteresaţi numărându-se şi Frans Timmermans, candidatul PES la şefia Comisiei Europene.

"Voi începe să vorbesc în limba mea, pentru ca oamenii din ţara mea să înţeleagă", şi-a explicat Dragnea opţiunea.

În discursul său, liderul PSD a acuzat Dreapta că "a distrus Europa", a distrus "valori, speranţe şi destine" şi a chemat la "luptă" şi la "unitate" toate partidele socialiste.

În acelaşi timp, Dragnea făcut referire şi la situaţia din România.

"Salariul a crescut, pensiile au crescut. Am arătat că un guvern social-democrat poate face lucruri bune. PSD în România va câştiga alegerile", a precizat Dragnea.

La finalul discursului său, în timp ce cobora de pe scenă, liderul PSD a fost huiduit de eurodeputatul S&D Ana Gomes, din Portugalia: "Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D".

Mesajul a fost adresat în spaniolă.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne