Dosar penal pentru un primar PSD. A făcut paranghelie de ziua lui chiar în sediul Primăriei

Dănuţ Soare
Dănuţ Soare (Facebook / danut.soare.7)

Primarul PSD al comunei vrâncene Păuleşti, Dănuţ Soare, s-a ales cu dosar penal după organizarea unei petreceri de ziua sa, la care participanţii nu au respectat măsura distanţării sociale şi celelalte reguli impuse de autorităţi în vederea combaterii epidemiei de coronavirus, relatează postul B1 TV.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au aflat despre petrecere, care ar fi avut loc în sediul Primăriei, în prezenţa a cel puţin 12 persoane, după ce o femeie a făcut plângere.

“La data de 18 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de o femeie de 28 ani, din comuna Păuleşti, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, un bărbat de 38 de ani ar fi organizat un eveniment în sediul unei instituţii publice, la care ar fi participat mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-cov 2”, a transmis, vineri, biroul de relaţii cu presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

De asemenea, IPJ Vrancea a anunţat că, în acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

“Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, se mai arată în comunicat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne