"Domnişoară, sunteţi din alt film, ce naiba?!" - Dragnea şi-a pierdut cumpătul la finalul mitingului de la Craiova

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la finalul mitingului de la Craiova, că nu se delimitează de fondatorul partidului Ion Iliescu, în ciuda faptului că a fost acuzat de infracţiuni contra umanităţii în dosarele Revoluţiei şi Mineriadei.

Mai mult, liderul PSD şi-a pierdut cumpătul în timpul discuţiei cu jurnalista care a deschis tema.

Reporter: Referitor la dosarul Revoluţiei, domnule Dragnea, luaţi o poziţie faţă de domnul Ion Iliescu, fondatorul partidului, vă delimitaţi în vreun fel de dânsul? Luaţi vreo poziţie faţă de el?

Dragnea: Dosarul Revoluţiei trimis de Lazăr (procurorul general - n.r.) la instanţă este o mascaradă, ca să încerce să abată atenţia de la grozăviile care au ieşit la iveală despre el. Ca şi premiul pe care o să-l primească săptămâna viitoare de la un ONG care, vezi doamne, luptă pentru democraţie şi drepturile omului. Nu mă pot delimita de Ion Iliescu, este un om pe care îl apreciez, un om care a ţinut România în graniţele ei şi în stabilitate într-o perioadă foarte grea. Nu! Eu cred că este o mascaradă. Doi: este o jignire..”, a spus şeful PSD.

Reporter: Dânsul este acuzat şi în Dosarul Mineriadei de infracţiuni contra umanităţii...

Dragnea: Domnişoară, mai calm, mai calm, uitaţi-vă că aici este atâta atmosferă, sunteţi din alt film, ce naiba?!