DNA confirmă: Diploma de studii a lui Vlad Voiculescu este autentică

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a anunţat, vineri, că Direcţia Naţională Anticorupţie a clasat plângerea formulată de organizaţia “Coaliţia pentru Naţiune” împotriva diplomei sale de studii.

“Întrerupem liniştea acestui cont pentru un comunicat important pentru ţară: 'Coaliţia pentru Naţiune' (măreaţă organizaţie cu măreţ nume şi măreţ conducător) a depus la DNA o plângere penală împotriva mea. Mai precis împotriva diplomei mele de la Wirtschaftsuniversität-Wien. Nu ştiam, dar nici surprins nu sunt. DNA a clasat plângerea formulată în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedură penală: ‘fapta nu există’”, a scris Voiculescu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit fostului ministru, “procurorul a consemnat în ordonanţa de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educaţiei, cât şi de la Centrul de Echivalare a Diplomelor”.

„Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă

1) este emisă de o universitate de top din Europa;
2) a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori);
3) este recunoscută de Ministerul Educaţiei

... un astfel de loc este oare o ţară sau un balamuc? În orice caz, mulţumiri parchetului anticorupţie al ţării pentru verificarea diplomei”, a conchis Vlad Voiculescu.

Reamintim că în urma discuţiilor generate pe tema diplomei sale de studii, fostul ministru al Sănătăţii a publicat la începutul lunii februarie a acestui an, pe pagina de socializare, atât diploma eliberată de Vienna University of Economics and Business din Austria cât şi un atestat privind echivalarea diplomei respective cu o diplomă de master în domeniul Administrarea Afacerilor, specializarea Administrarea Afacerilor.

Diploma de studii a lui Vlad Voiculescu
Diploma de studii a lui Vlad Voiculescu (Facebook - Vlad Voiculescu)


Atestatul privind echivalarea diplomei de studii din Viena a lui Vlad Voiculescu
Atestatul privind echivalarea diplomei de studii din Viena a lui Vlad Voiculescu (Facebook - Vlad Voiculescu)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne