Deputat PNL: Partidul Comunist Chinez nu va cumpăra România! Depun proiect să blochez investiţiile în domenii strategice

Pavel Popescu (Deputat PNL),
Pavel Popescu (Deputat PNL), (Epoch Times România)

Deputatul PNL Pavel Popescu a anunţat, joi, că va depune un proiect de lege privind blocarea pentru următorii 10 ani a investiţiilor companiilor chineze în domenii strategice. În plus, el a cerut tuturor politicienilor, instituţiilor statului, companiilor, mass mediei şi ONG-urilor să conştientizeze pericolul pe care îl reprezintă China pentru economia şi sănătatea României, a Europei şi a întregii lumi.

“Vă anunţ că în următoarele zile voi depune un proiect legislativ prin care cer BLOCAREA tuturor investiţiilor companiilor chineze în domenii denumite strategice pentru următorii 10 ani şi CONDIŢIONAREA strictă a lor în alte domenii, pe teritoriul statului român. Fie că vorbim de companii cu acţionariat direct sau indirect. Fac apel la toţi politicienii, indiferent de partidele din care fac parte, la toate instituţiile statului şi conducătorii lor, la toate organizaţiile non-guvernamentale, la toate firmele de public affairs, la fiecare român care urăşte comunismul şi la toată presa din România, să conştientizeze măcar în ceasul al doisprezecelea pericolul pe care îl reprezintă China pentru economia, unitatea şi sănătatea statului român, a Europei şi a întregii lumi. Treziţi-vă!”, a precizat Pavel Popescu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, liberalul a subliniat că, deşi respectă sincer poporul chinez şi vechea sa cultură, urăşte comunismul cu toată “fiinţa” sa.

“Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra libertatea, sănătatea sau vieţile românilor ba mai mult, dacă se dovedesc ca fiind adevărate tacticile mizerabile folosite în aceste zile tragice împotriva întregii economii, Partidul Comunist Chinez trebuie să plătească cu vârf şi îndesat pentru tot răul făcut”, a mai punctat deputatul PNL.

În plus, Pavel Popescu a mai transmis că Partidul Comunist Chinez nu poate şi nu va cumpăra România deoarece România urăşte comunismul şi iubeşte democraţia.

“Aviz politicienilor amatori de excursii la Zhongnanhai. Vocali sau mai puţini vocali. Vă cunoaştem pe toţi. Pe absolut toţi”, a conchis deputatul liberal.

Remarcile deputatului PNL vin în contextul în care Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucureşti, a declarat la întâlnirea anuală a membrilor Camerei de Comerţ Americane din România (AmCham România) că este inadmisibil ca Partidul Comunist Chinez să folosească moartea a mii de europeni pentru a înmâna măşti de marcă Huawei deghizate în donaţii umanitare, atenţionând că Huawei este o companie căreia “nu i se poate încredinţa securitatea dumneavoastră naţională şi care vă va pune în pericol libertatea”.

De asemenea, ambasadorul american a subliniat că atât Rusia cât şi China folosesc epidemia actuală de coronavirus pentru a răspândi minciuni despre virusul Wuhan, despre SUA şi România, precum şi guvernele lor. Alte detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne