Deputat FDGR după derapajul lui Bădulescu: O nouă mizerie marca PSD. Domnule Ciolacu, ăsta e “noul” PSD?

Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România
Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (facebook.com/ovidiuvictor.gant)

Ovidiu Gant, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România, a catalogat drept o „nouă mizerie marca PSD” gestul fostului viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, de a posta pe Internet o poză modificată cu preşedintele Klaus Iohannis astfel încât acesta să semene cu Adolf Hitler.

„O nouă mizerie marca PSD: mâna dreaptă a prim-vicepreşedintei Firea când era la Primăria Capitalei, numitul Bădulescu, postează o fotografie a Preşedintelui României cu mustăcioară şi banderolă”, a precizat Gant pe pagina sa de Facebook.

Postarea lui Badulescu
Postarea lui Badulescu (Facebook)

De asemenea, deputatul l-a întrebat pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, dacă îi place “noul” Partid Social Democrat, făcând referire la promisiunile unor pesedişti cu greutate de a restructura partidul, de a-i repara imaginea pătată şi de a recâştiga încrederea românilor.

„Cât vor mai continua aceste porcării?”, a conchis Gant.

Remarcile tăioase ale deputatului FDGR vin în contextul în care Aurelian Bădulescu a publicat pe pagina sa de Facebook imaginea modificată cu preşedintele Iohannis, alături de următorul mesaj:

„Iohannismul – totul împotriva românilor. Klaus Iohannis doreşte întreaga putere. Calcă pe morţi. Scrâşneşte din dinţi. Rage ca o fiară: PeeSeeDeee! Un singur partid se poate opune regimului de dictatură personală şi acela e doar PSD. Atât de hulit, continuu asaltat, stigmatizat şi dat la câini din limuzina prezidenţială.

Citiţi programul de guvernare al PNL. Pensii mărite la Sfântu’ Aşteaptă. Bani pentru IMM-urile româneşti, doar pe hârtie. Fiţi vigilenţi! Pregătesc marea cotropire a ţării cu multinaţionalele! Guvernul Orban a deschis zeci de linii de finanţare nerambursabilă pentru companiile româneşti din HORECA. Nimeni nu a primit nicio firfirea din cele 1,2 miliarde de euro, program învelit pompos sub numele de granturi.

Pentru a controla tot ce mişcă în ţara asta, Iohannis are nevoie de o justiţie la talpa cizmei sale. Noua lege propusă de Cătălin Predoiu, privind abilitarea SRI de a face anchete penale, e făcută doar pentru a-l mulţumi pe cel ce visează să fie Erdoganul României. Să aibă un mecanism de şantajare a celor care ar trebui să împartă dreptatea şi să extragă din spaţiul public pe cei care mai apără şi ţara.

Dacă vreţi o definiţie, Iohannisismul e acea doctrină de distrugere a identităţii naţionale şi de renaştere a internaţionalismului marxist. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranităţii naţionale. Aceasta vizează punerea la dispoziţia cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane şi naturale a României. Pe înţelesul tuturor Iohannisismul e predarea ţării la cheie. Adică românii să rămână servitorii Europei, iar companiile străine să prospere pe teritoriul nostru naţional, dând salarii de mizerie.”