David Popovici a renunţat să mai conducă maşinile de peste 100.000 de euro primite de la Ţiriac. Care-i motivul?

David Popovici (Hope and Homes for Children)
Loredana Diacu
15.10.2024

După aurul şi bronzul obţinute la Olimpiada de la Paris, David Popovici a primit cadou de la Ion Ţiriac două maşini în valoare de peste 100.000 de euro. Totuşi, îndrăgitul înotător preferă să conducă tot maşina pe care a avut-o la dispoziţie până acum dintr-un motiv incredibil.

Dacă ar ieşi cu oricare dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac, toate privirile ar fi aţintite asupra sa şi nu vrea acest gen de atenţie, mai ales în trafic, relatează Pro TV.

„Nu pot să o conduc pentru că atrage prea mult atenţia, aşa că prefer să conduc maşina mea obişnuită. O maşină care se pierde mult mai repede în mulţime”, a precizat înotătorul român la Radio Zu.

„Eu conduc un Audi A3, vechi de 10 ani. Mai merg şi cu autobuzul.(…) Mă bucur că acum am ocazia să zic că am o maşină complet obişnuită, un Audi cu 105 cai putere”, a mai precizat David Popovici.

Multiplul campion la înot este o persoană modestă şi care se implică foarte mult şi în evenimente caritabile. Recent, David Popovici a strâns o sumă uriaşă pentru construcţia unei case familiale în care se vor muta copii cu nevoi speciale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor