Dăncilă, nou atac la Iohannis. Îl acuză de ipocrizie şi oportunism politic

Claudiu Manda si Viorica Dancila
Claudiu Manda si Viorica Dancila (Epoch Times România)

Prezidenţiabila PSD-ului Viorica Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie şi oportunism politic, reproşându-i acestuia că ţine discursuri anti PSD în condiţiile în care Forumul Democrat al Germanilor din România a semnat un protocol cu guvernul Năstase şi în care actualul preşedinte ar fi acceptat în 2009 să fie propunerea de premier a lui Mircea Geoană.

"Despre ipocrizie (sau oportunism politic):

Cum se potriveşte retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de susţinere a Guvernului Năstase? Sau cu acceptul de a fi propunerea domnului Geoană de premier şi de a-l susţine cu toate forţele în campania din 2009?", scrie, pe Facebook, Viorica Dăncilă.

Postarea Vioricăi Dăncilă vine la scurt timp după ce fostul premier Adrian Năstase a susţinut pe pe blogul său că în perioada în care era primar, Iohannis a "supt" serios de la PSD-ul pe care acum îl demonizează. A. Năstase aminteşte că formaţiunea pe care a condus-o a semnat un protocol cu Forumul Democrat al Germanilor, la dorinţa expresă a lui Iohannis, pe atunci "primar care, în Consiliul municipal Sibiu, nu avea majoritatea şi dorea ca majoritatea formată din consilierii PSD să-i susţină anumite proiecte !! Lucru care s-a şi întâmplat !".

"S-au realizat, în parteneriat, proiecte importante care au pus în mod hotărâtor bazele dezvoltării remarcabile a Sibiului în perioada următoare! (...) Iohannis a fost însă profitorul acestor realizări, obţinute cu sprijinul financiar, masiv, al PSD. Şi este cel care acum consideră că PSD a fost 'catastrofal' pentru România!", scrie Năstase.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne