Dan Mihalache: "PSD şi coaliţia poartă întreaga răspundere pentru prelungirea crizei politice"

Aflat în SUA, alături de preşedintele Iohannis, Dan Mihalache a opinat că, din momentul respingerii moţiunii de cenzură, este răspunderea PSD şi a coaliţiei de guvernare de a decide cât mai prelungeşte criza declanşată de trimiterea în judecată a premierului.
Şedinţă de guvern, miniştrii în guvernul Ponta, Palatul Victoria, Dan Mihalache
Şedinţă de guvern, miniştrii în guvernul Ponta, Palatul Victoria, Dan Mihalache (Epoch Times România)

Odată cu respingerea moţiunii de cenzură, PSD şi coaliţia de guvernare poartă întreaga răspundere pentru prelungirea crizei politice declanşate de trimiterea în judecată a premierului Victor Ponta, a declarat, marţi, şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache.

"Din punctul nostru de vedere, Opoziţia şi-a exercitat dreptul constituţional de a depune o moţiune de cenzură în această sesiune. Din acest moment, cel puţin pentru această sesiune, este răspunderea PSD şi a coaliţiei de guvernare de a decide cât mai prelungeşte această criză pe care de la distanţă o percep mai bine în ce priveşte consecinţele ei asupra imaginii României. Este răspunderea PSD şi a coaliţiei în momentul de faţă. Colaborăm în parametrii Constituţiei şi a legii, dar există o evidentă problemă pe care doar PSD se face că nu o vede", a declarat Dan Mihalache, citat de stiripesurse.ro, după respingerea moţiunii în Parlament.

Şeful Cancelariei Prezidenţiale a comentat şi declaraţiile premierului Ponta, care a susţinut că relaţiile pe care le are cu preşedintele României nu funcţionează aşa cum trebuie şi aşa cum şi-ar dori:

"Este foarte greu de colaborat cu un prim-ministru trimis în judecată", a declarat Mihalache.

Dan Mihalache face parte din delegaţia care îl însoţeşte pe preşedintele Klaus Iohannis în vizita pe care o efectuează în SUA, cu ocazia summitului ONU.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne