Cum reuşeşte Pokerul să le facă bani Cazinourilor online? (P)

Advertorial
25.07.2024

Te-ai întrebat vreodată de ce jocul de poker este atât de popular şi îndrăgit de pasionaţii de jocuri de noroc? De ce atât de multe cazinouri online oferă posibilitatea de a te alătura la mese de poker? Cum reuşesc cazinourile să fie profitabile datorită pokerului?

Acest articol va răspunde la aceste întrebări şi va dezvălui de ce pokerul este aproape nelipsit din selecţia de jocuri de noroc online de la cazinourile digitale. Mecanismele care ajută cazinourile să se bucure de profit din poker sunt destul de simple. Jocul este îndeajuns de popular încât să fie profitabil şi pentru platformele care organizează mesele.

Răspunsurile au la bază ideea de cerere şi ofertă. Mulţi jucători încă preferă pokerul şi vor să aibă parte de condiţii cât mai bune ca să se bucure de joc. Dată fiind baza destul de mare de doritori de poker, cazinourile fac tot posibilul să le satisfacă dorinţa. Vom explora de unde provine această dorinţă şi felul în care cazinourile răspund cu un succes răsunător cererii.

Haide să vedem care este întregul sistem din spatele profitului pe care cazinourile digitale le fac de pe urma pokerului online!

De ce jucătorii preferă poker

Jocul de poker este cel mai popular şi respectat joc de noroc din lume. Unele surse susţin că numărul total de jucători de poker digital depăşeşte cota de 100 de milioane. Majoritatea sunt jucători care se bucură de poker în scop de relaxare. Alţii îl joacă în mod competitiv, chiar dacă nu sunt jucători profesionişti.

Pokerul a devenit popular prin imortalizarea sa în fel de fel de filme, seriale, sau alte forme de media. Până şi limbajul de zi cu zi are elemente care se trag din acest joc, precum „poker face”. Jocul este asociat cu exclusivitate şi eleganţă, iar mulţi jucători se imaginează în ipostaze extravagante precum cele din Casino Royale.

Totuşi, principalul motiv pentru care pokerul este atât de apreciat şi jucat este faptul că e un joc interesant. Principala sa caracteristică este că îmbină norocul (cărţile împărţite, cele de pe masă) cu strategia. Jucătorii trebuie să fie concentraţi, să aibă spirit de observaţie, şi să-şi gândească atent mişcările.

Mulţi jucători vor să-şi ridice nivelul de succes prin diferite strategii de poker – jocul este şi un sport al minţii care implică ideea de a concura. Pasionaţii de jocuri de noroc online care aleg pokerul preferă să fie într-o competiţie cu alţi jucători.

Conceptul de Rake

Rake este un mecanism prin care organizatorii meselor de poker fac bani. Conceptul de rake este un simplu comision pe care casa îl extrage în diferite moduri. Un tip de rake popular este cel aplicat totalului de jetoane pariate (pot). Acest fel de rake este calculat în funcţie de un procent şi poate varia între 2,5% şi 10%; poate depinde şi de cât de exclusivistă este masa la care joci.

O altă categorie de rake este una răspândită în cazinourile online: rake extras în funcţie de timp. Casa (cazinoul) va extrage o sumă de bani după o anumită perioadă; majoritatea cazurilor care folosesc un asemenea tip de rake vor colecta suma după jumătate de oră de joc.

Conceptul de rake garantează un flux constant de bani care să susţină cazinoul din punct de vedere financiar. Numărul masiv de jucători de la care se extrage acest rake este o sursă imensă de bani pentru cazinourile online.

Acces la turnee de poker

Turneele de poker reprezintă cel mai important mod competitiv prin care să te bucuri de acest joc. Majoritatea pasionaţilor de poker sunt interesaţi să-şi demonstreze supremaţia faţă de alţi jucători. Un turneu este cel mai bine pus la punct sistem pentru astfel de jucători.

Cazinourile online care organizează turnee de poker le pot împărţi pe diferite criterii, printre care este cel al exclusivităţii. Accesul la un astfel de turneu se face prin plata unei taxe de intrare. Doar jucătorii care-şi permit şi care sunt încrezători în abilităţile lor sunt dispuşi să dea atâţia bani.

Cu cât premiul unui turneu este mai mare, cu atât mai mult sunt atraşi şi entuziasmaţi jucătorii. Cazinourile online mizează pe faptul că banii făcuţi din taxele de intrare vor fi mai mari decât premiile pe care le oferă.

O cale către alte jocuri oferite de cazinouri

Cazinourile online oferă multe jocuri de noroc pe lângă poker. Cele mai populare sunt păcănele, fiind uşor de jucat şi distractive. Unii ba chiar joacă şi sloturi online gratis pe platforme precum SlotsCalendar – totul de dragul de a juca. Jucătorii de poker ar putea lua o pauză de la principala lor pasiune, iar cazinoul le oferă opţiuni.

Cele mai bune cazinouri digitale sunt cele care au colecţii diverse de jocuri. Majoritatea pot încuraja şi satisface nevoia de diversificare a jocurilor pe care vrei să le încerci. În acelaşi timp, cazinoul se asigură că eşti loial platformei sale şi că dai bani ca să joci tot acolo.

Concluzie

Concluzia pe care o putem contura este că brandurile de cazinou online funcţionează ca organizatori ai meselor şi turneelor de poker online. Numărul imens de pasionaţi care sunt taxaţi de către cazinou este o sursă imensă de venit pentru cazinouri. Totuşi, indiferent de unde te bucuri de poker, nu uita să joci responsabil!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor