Cum a reacţionat Victor Ponta la plângerea penală depusă de Dan Diaconescu împotriva sa

Premierul Victor Ponta. (Epoch Times România)
Epoch Times România
05.10.2012

Prim-ministrul Victor Ponta a comentat plângerea penală depusă de Dan Diaconescu împotriva sa şi a lui Remus Vulpescu, fostul şef al OPSPI. Diaconescu a precizat că nu avea de gând renunţe la plângerile penale depuse împotriva acestora, doar că a trebuit să aştepte câteva zilele pentru a strânge "motivele şi probele" necesare incriminării lor.

Victor Ponta a precizat că vrea să îşi consume timpul cu problemele importante ale României, nu cu plângerea penală depusă de Dan Diaconescu, menţionând că ar fi extrem de bine dacă problemele legate de atragerea fondurilor europene s-ar rezolva "doar cu circ".

"Dacă s-ar rezolva problemele României cu fonduri europene, cu fonduri structurale, cu banii pentru agricultură doar cu circ, ar fi extraordinar. Din păcate nu se rezolvă şi daţi-mi voie să îmi consum cea mai mare parte din timp pentru ceea ce cred că este important pentru ţară", a declarat premierul Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Bratislava, ca răspuns la solicitarea de a comenta plângerea penală depusă de Dan Diaconescu împotriva lui.

Premierul s-a aflat joi şi vineri într-o vizită oficială la Bratislava, unde a luat parte la o reuniune a prim-miniştrilor din statele UE membre ale grupului "Prietenii coeziunii", unde s-a discutat, în prezenţa preşedinţilor Comisiei Europene şi Parlamentului European, chestiuni legate de fondurile europene.

Dan Diaconescu a depus vineri la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie o plângere penală la adresa prim-ministrului Victor Ponta şi a fostului şef al OPSPI Remus Vulpescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor