Cristian Diaconescu a pierdut definitiv procesul prin care contestă alegerea lui Tomac la şefia PMP

Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu (Epoch Times România)

Cristian Diaconescu a pierdut definitiv procesul prin care contestă alegerea lui Eugen Tomac în funcţia de preşedinte al PMP, la congresul din februarie 2022.

În şedinţa de miercuri, Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins definitiv recursurile ca nefondate, relatează G4Media.

Anterior, în februarie 2023, Curtea de Apel Bucureşti a decis rejudecarea procesului prin care a fost contestat congresul din 19.02.2022 în urma căruia Eugen Tomac a fost ales preşedinte al PMP, iar decizia a fost interpretată de unii susţinători ai fostului preşedinte Cristian Diaconescu, drept o reinstalare în funcţie a acestuia.

Pe de altă parte, PMP-ul condus de Eugen Tomac susţine că ”decizia Curţii de Apel Bucureşti din 01.02.2022 nu modifică situaţia actuală din PMP, ci dispune rejudecarea, pe aspecte ce ţin de procedură, a unei cauze pierdute în instanţă de ex-preşedintele Diaconescu.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne