Crin Antonescu despre campanie: Din punctul nostru de vedere lucrurile merg din ce în ce mai bine

Crin Antonescu. (www.pnl.ro)
Epoch Times România
14.05.2012

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că, din punctul de vedere al Uniunii Social Liberale, campania electorală pentru locale merge în sensul în care o arată şi sondajele parţiale din diferite judeţe, adică "din ce în ce mai bine".

 

"Sigur că, pe de o parte, a fost şi este dificil pentru noi să gestionăm simultan şi preluarea guvernării într-un moment foarte dificil şi coordonarea campaniei. S-au împărţit, ca să spunem aşa, din punct de vedere organizatoric, lucrurile. Pe de altă parte, însă, dincolo de această dificultate suplimentară, e limpede că schimbarea de guvern a dat un impuls şi o coeziune suplimentară tuturor candidaţilor şi organizaţiilor noastre. Practic, în acest moment, toate lucrurile sunt pe făgaşul normal, toate chestiunile care ţin de coordonarea campaniei de la centru către teritoriu sunt fixate, finalizate şi funcţionează şi sigur că, din punct de vedere pur politic, aceste alegeri locale reprezintă pentru noi prioritatea numărul unu", a afirmat, luni, Antonescu.

El a precizat că USL are "toate motoarele în funcţiune", iar campania se derulează "normal", în Capitală aşteptându-se la "rezultate spectaculoase, categorice".

"Sperăm ca la capătul acestei campanii electorale să avem, la nivelul administraţiei locale, o hartă a României cât mai apropiată de ceea ce USL, cu un an în urmă, a proiectat. Sigur că au existat şi încă mai există şi dificultăţi de traseu, dar ele sunt din ce în ce mai puţine şi prezente din ce în ce mai puţine locuri", a susţinut liderul PNL.

Crin Antonescu a precizat că USL va continua să distingă "foarte clar" între ceea ce înseamnă activitatea guvernamentală şi campania electorală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor