Crin Antonescu a demis conducerea organizaţiei PNL Sector 1. Aflaţi de ce

La şedinţa Biroului Politic Central al PNL de vineri, preşedintele PNL, Crin Antonescu a propus vineri demiterea conducerii organizaţiei PNL Sector 1, condusă de Vlad Moisescu.
Crin Antonescu la recepţia de la Ambasada Franţei cu ocazia Zilei Nationale a Franţei (f)
Liviu Şerbănescu
19.10.2012

La şedinţa Biroului Politic Central al PNL de vineri, preşedintele PNL, Crin Antonescu a propus vineri demiterea conducerii organizaţiei PNL Sector 1, condusă de Vlad Moisescu.

Totodată, Biroul Politic Central al PNL a aprobat introducerea pe ordinea de zi a Consiliul Naţional Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, în frunte cu Vlad Moisescu.

Motivaţia acestui gest este faptul că Vlad Moisescu, un apropiat al primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, este suspectat de colaborare cu PDL.

Pe de altă parte, decizia trebuie să fie validată de Consiliul Naţional Executiv, care se va reuni tot vineri.

În acelaşi timp, liberalul Eugen Nicolaescu a precizat că lui Vlad Moisescu i se reproşează "o conducere slabă a organizaţiei şi o nerespectare a deciziilor conducerii".

Nicolaescu a mai precizat că decizia a fost luată cu 25 de voturi pentru şi 6 contra.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor