Covid-19: Un univers de întrebări în vremuri de înşelăciune universală [Off Guardian]

(Shutterstock)

Pe măsură ce ne apropiem de cel de-al treilea an al "crizei Covid", istoria Covid - cândva de neclintit, relatată şi repetată de politicieni, de mandarinii sănătăţii publice şi de toate mediile de informare principale - a fost înlocuită de contradicţii şi inconsecvenţe, se afirmă într-un material publicat de Off-Guardian.

Autorul articolului aminteşte faptul că naraţiunea originală a Covid relatată de "experţii" în sănătate şi de oficialii guvernamentali se referea iniţial la un agent patogen deosebit de virulent care a asediat planeta în 2020 şi s-a răspândit ca un foc sălbatic, terorizând, infectând şi ucigând oameni în masă.

Era un "eveniment de nivel pandemic" în care oamenilor li s-a spus să stea în casă, sectoare întregi ale societăţii au fost forţate să se închidă şi oamenilor li s-a spus să facă tot posibilul pentru a evita contactul unii cu alţii.

Au fost închise şcoli, întreprinderi, biserici, iar spitalele aveau să fie curând copleşite.

În capitolele ulterioare, "Istoria Covid" s-a transformat de la "adevăruri de fier", "urmaţi ştiinţa", la definiţii în continuă schimbare, "ştiinţa evoluează". Nenumărate aspecte ale naraţiunii "oficiale" s-au schimbat peste noapte. Treptat, subiectul a devenit plin de pagini de statistici îndoielnice şi de istorisiri mereu schimbătoare.

Ce era de înţeles din toate aceste contradicţii şi mutaţii ministeriale?

Subiectul de astăzi avea sens cu cel de ieri? Va avea oare cel de mâine sens cu cel de astăzi?

Curând, singura certitudine din cadrul naraţiunii Covid a devenit incertitudinea - în momentul în care naraţiunea Covid "pe care credeai că o ştii" era pe baze solide, nisipurile s-au schimbat din nou.

Încercarea de a da un sens enigmei Covid a necesitat în curând navigarea printr-un labirint complex de înşelăciuni, manipulări, supărări şi ascunzişuri. Separarea faptelor de ficţiune devenea din zi în zi tot mai dificilă.

În timp ce cei mai mulţi persistau cu naraţiunea din mass-media şi cu decizii guvernamentale, unii au început să observe numeroasele anomalii şi au început să pună întrebări.

Cea mai evidentă întrebare era pur şi simplu: "De ce nu i s-a permis nimănui să pună întrebări?". Odată deschisă această Cutie a Pandorei, un şir de întrebări a început să curgă.

De ce mass-media nu punea nicio întrebare? Cum de acţionau cu toţii în acelaşi ritm?

Am fost alertaţi de acest "eveniment de nivel pandemic" prin observaţiile şi experienţele noastre directe?

Eram înconjuraţi de oameni bolnavi, în casele, cartierele şi locurile noastre de muncă, care sufereau de un virus periculos şi care se răspândea rapid?

Dacă am fi fost cu adevărat într-o pandemie de proporţii biblice, ar fi existat atâtea discuţii despre amănuntele epidemiologice?

Încetul cu încetul, pe măsură ce cea mai mare parte a naraţiunii acceptate a început să se destrame, punerea la îndoială a "poveştii oficiale" a devenit mai mult decât un act revoluţionar, a devenit o obligaţie.

Pentru a vinde "Istoria Covid", a fost lansată o campanie de marketing în masă, plină de nomenclatură proprie. Toba constantă a strigătului de luptă Covid a devenit inevitabilă, semănând mai degrabă cu o propagandă militară decât cu un mesaj de sănătate publică.

- Au fost aceste cuvinte şi aceste strigăte de mobilizare menite să servească sănătăţii publice sau au fost concepute doar pentru a fi ascultate? De unde au apărut aceste idei şi fraze?

- De ce mass-media şi guvernul au alimentat fără încetare frica şi anxietatea publicului?

- De ce s-au cheltuit milioane de euro pentru echipe de management comportamental?

- Cum a apărut sintagma "noua normalitate" în primele săptămâni ale pandemiei?

- A fost utilizată o manipulare psihologică susţinută pentru a crea teamă şi a constrânge publicul?

- Simptomele Covid au fost cu adevărat unice sau am fost condiţionaţi să credem că este vorba de o nouă boală?

- Au fost manipulate statisticile privind decesele cauzate de Covid pentru a crea percepţia unei crize?

- Lockdown-ul a fost o măsură de protecţie sau de control social?

- Au redus acestea numărul deceselor sau au dus la creşterea mortalităţii?

- A existat vreodată vreo dovadă a "răspândirii asimptomatice" sau s-a exagerat acest lucru pentru a speria publicul?

- Cum am ajuns de la "două săptămâni pentru a aplatiza curba" la "legi" de urgenţă permanente?

Una dintre primele metode ale campaniei COVID folosite pentru a alerta publicul cu privire la valul de boli cumplite care se anunţa era axată pe credinţa că spitalele vor fi copleşite de numărul celor infectaţi de COVID.

"Două săptămâni pentru aplatizarea curbei" a devenit un strigăt de mobilizare naţională. Publicul a fost inundat cu poveşti despre coridoare de spital aglomerate şi secţii de terapie intensivă arhipline. Au fost construite rapid spitale improvizate pentru a prelua victimele în exces. Mass-media a amplificat aceste poveşti, creând un climat de panică şi isterie generalizată.

- A fost ceva adevărat din toate acestea?

- Au fost spitalele americane cu adevărat copleşite? Ce spun datele?

- Au fost spitalele din New York copleşite în primăvara anului 2020?

- A fost spitalul Elmhurst, "epicentrul epicentrului", copleşit în primăvara anului 2020?

- Au fost secţiile de terapie intensivă inundate de pacienţi?

- Au fost spitalele din SUA mai aglomerate în 2020 decât în 2019?

- Sunt spitalele supraaglomerate în mod regulat în timpul sezonului de răceală şi gripă?

"Frica este o piaţă. A insufla frică oamenilor are şi avantaje. Nu numai în ceea ce priveşte consumul de droguri. Oamenii anxioşi sunt mai uşor de condus", spunea Gerd Gogerenzer, director emerit la Institutul Max Planck pentru cercetare educaţională.

Pe măsură ce pandemia s-a accelerat, "numărul morţlor de Covid" a devenit un indicator zilnic, marcat de megafonul mediatic şi de tabelele de marcaj ale mortalităţii.

Ştirile îngrozitoare despre "primul val" de decese Covid au fost difuzate pe toate canalele media, în acelaşi timp. Naraţiuni înfiorătoare despre morgi ultra-pline şi camioane frigorifice pline cu cadavre Covid au saturat ştirile de seară. În timp ce o explicaţie mai simplă pentru aceste camioane era uşor de găsit, o presă ascultătoare şi complice şi-a astupat urechile şi a continuat să producă isterie în masă.

Din nou, toate întrebările care ar fi putut semăna seminţele scepticismului au fost ţinute departe de discuţiile publice.

Dar a fost acest anunţat marş al morţii verificabil sau a fost o altă caracteristică a campaniei de frică de COVID?

- Numărul deceselor Covid şi certificatele de deces au fost exacte sau au fost decesele Covid umflate în mod artificial?

- Care a fost vârsta medie a deceselor Covid şi cum s-a comparat aceasta cu speranţa normală de viaţă?

- Ce procent din decesele cauzate de Covid au fost înregistrate la persoane care aveau deja mai multe comorbidităţi?

- Au fost autentice fotografiile cu sicrie din Bergamo, Italia, din martie 2020, folosite pentru a îngrozi lumea?

- De ce CNN a raportat că un băiat de 7 ani din Georgia a murit din cauza Covidului, înecat în cadă după o criză?

- Câte decese cauzate de Covid din cauza "rănilor intenţionate şi neintenţionate, otrăvirii şi altor evenimente adverse" au fost plasate în numărătoarea CDC COVID a deceselor?

- De ce au fost incluse 14.369 de decese prin rănire, 1.265 de decese cauzate de căderi, decese prin înec şi sinucideri în numărătoarea de decese Covid-19?

- De ce CDC a schimbat metodele de înregistrare exclusiv pentru decesele Covid şi acest lucru a umflat numărul deceselor Covid?

Pe măsură ce presupusele rămăşiţe ale "primului val" s-au diminuat, iar numărul de cadavre nu a reuşit să se ridice la totalul prezis, naraţiunea s-a schimbat brusc.

"Moartea Covid" a fost înlocuită de "Cazul Covid" ca principal vector al fricii. Ceea ce definea un "caz Covid" părea, în general, să fie la îndemână. Definiţiile de "caz" variau de la oricine era "suspectat de a avea Covid" până la cei care erau "pozitivi", aşa cum a fost stabilit prin testul PCR.

Nicăieri în mass-media nu se putea găsi un reporter curios care să pună la îndoială ce înseamnă "caz probabil". Chiar şi atunci când PCR a devenit o caracteristică obişnuită a vieţii de zi cu zi, niciodată nu a fost examinată soliditatea utilizării sale ca instrument de diagnosticare de către vreo sursă principală.

Erau aceste numărări de cazuri şi metodele utilizate bazate pe un teren ştiinţific solid?

- Era Covid-19 un virus nou?

- Cum de procesul de evaluare inter pares al publicaţiei critice despre testele PCR Covid a durat doar o zi? Rezultatele testelor Covid PCR au fost corecte?

- Au fost exacte numărătorile de cazuri şi diagnosticele Covid?

- Au fost folosite testele PCR în mod înşelător pentru a inventa "cazuri" Covid?

- De ce a fost modificată definiţia unui "caz" Covid?

"Big Pharma are nevoie de oameni bolnavi pentru a prospera. Pacienţii, nu oamenii sănătoşi, sunt clienţii lor. Dacă toată lumea ar fi vindecată de o anumită boală sau afecţiune, companiile farmaceutice şi-ar pierde 100% din profiturile obţinute din produsele pe care le vând pentru acea afecţiune. Ceea ce înseamnă că, din cauza faptului că medicina modernă este atât de puternic interconectată cu cultura profitului financiar, este o industrie a bolii mai mult decât o industrie a sănătăţii", susţine James Morcan.

Odată ce s-a stabilit cu fermitate în mintea publicului că o ameninţare patogenă îi pândeşte chiar la uşă, un baraj non-stop de mesaje, gazare şi coerciţie a început din toate unghiurile.

Întreaga lume a fost informată în mod repetat că singura salvare a speciei umane era un produs medical experimental modificat genetic, pus la cale cu "viteză de război" de către companiile farmaceutice gigantice. Acesta şi numai acest medicament ar putea salva omenirea de la catastrofă.

La fel ca multe alte faţete ale naraţiunii Covid, naraţiunea Big Pharma şi a poţiunilor lor magice s-a desluşit în urma unei analize mai amănunţite. Au apărut mai multe întrebări:

Dacă trebuie să fii convins, reamintit, presat, minţit, stimulat, constrâns, intimidat, ruşinat social, culpabilizat, ameninţat, pedepsit şi criminalizat, dacă toate acestea sunt considerate necesare pentru a vă obţine conformitatea - puteţi fi absolut siguri că ceea ce se promovează nu este în interesul dumneavoastră - Ian Watson

- Dacă Big Pharma se ocupă cu adevărat de sănătatea publică, care este istoricul lor în ceea ce priveşte protejarea sănătăţii publice?

- Care este palmaresul anterior al Pfizer în materie de fraudă şi corupţie?

- A capturat Big Pharma FDA (Food and Drug Administration) şi procesele politice şi de reglementare?

- Controlează Big Pharma CDC?

- Influenţează Big Pharma studiile clinice?

- Studiile clinice ale Pfizer pentru vaccinurile Covid au fost efectuate în mod corespunzător?

- De ce a încercat FDA să ascundă timp de 75 de ani datele studiilor pentru vaccinul Covid? Ce au dezvăluit datele studiilor?

- De ce a refuzat FDA să facă publică monitorizarea siguranţei vaccinurilor sale?

- Cum a decis CDC (Centers for Disease Control and Prevention) că testele clinice Pfizer au dovedit un vaccin "sigur şi eficient"?

Când a avut loc lansarea în masă a vaccinurilor experimentale Covid a fost pusă în mişcare o campanie obligatorie de reducere la tăcere a tuturor vocilor care îndrăznesc să pună la îndoială imperativul vaccinării. Chiar şi aşa, unele voci îngrijorătoare s-au strecurat printre fisuri. Multe dintre aceste voci erau ale unora dintre cei mai renumiţi medici practicieni din domeniul lor.

De ce nu li s-a permis ca vocile lor să intre în conversaţiile principale?

- De ce au fost cenzuraţi şi reduşi la tăcere mii de medici disidenţi?

- De ce au fost defăimaţi şi cenzuraţi medicii care au vorbit despre tratamentul precoce?

- Au fost vaccinurile Covid necesare, eficiente sau sigure?

- Vaccinurile Covid ar fi oprit spitalizările sau decesele?

- Au fost muşamalizate dovezile de nocivitate şi evenimentele adverse grave menţionate în studiile clinice?

- De ce mass-media a păstrat tăcerea cu privire la potenţialele pericole ale vaccinului Covid?

- Au primit oamenii consimţământul informat corespunzător pentru vaccinurile Covid?

- Ce spuneau mai multe studii încă din 2020 despre vaccinurile Covid şi leziunile microvasculare?

- De ce nu li s-a permis oamenilor de ştiinţă independenţi să examineze fiolele de vaccin ARNm?

- A existat o legătură între inflamaţia inimii şi vaccinurile Covid?

- De ce au fost vizaţi copiii pentru vaccinare când se ştia că nu prezentau niciun risc de a fi afectaţi de boala în cauză?

- Au existat medici care să ceară oprirea programului de vaccinare Covid?

În cele din urmă, nu este posibil un bilanţ cuprinzător şi complet al "poveştii Covid" fără o examinare amănunţită a politicilor care s-au derulat în spitale şi aziluri de bătrâni şi a consecinţelor catastrofale.

În timp ce lucrătorii din spitale au fost sărbătoriţi ca eroi, au început să se scurgă rapoarte care sugerau că ceea ce s-a întâmplat de fapt în interiorul acestor instituţii medicale era contrar naraţiunii susţinute de mass-media. Pe măsură ce au apărut mai multe poveşti, au crescut suspiciunile că şi acest lucru făcea parte din mitologia Covid.

Au apărut întrebări referitoare la tratamentele din spitale şi aziluri şi s-au materializat acuzaţii privind interese băneşti.

- Au fost spitalele stimulate să fabrice pacienţi Covid?

- Care erau protocoalele de tratament Covid din spitale?

- Au fost spitalele stimulate să pună pacienţii Covid pe ventilatoare şi să folosească Remdesivir?

- Aceste stimulente şi protocoale au pus în pericol oamenii?

În primele capitole ale poveştii Covid, poate că niciun alt scenariu nu ne-a prins în capcană imaginaţia şi nu ne-a tras de coarda sensibilă aşa cum a făcut-o sloganul "Salvarea bunicii". Ni s-a spus că "Covid-19" viza bătrânii şi bolnavii, iar multiplele rapoarte din întreaga lume au dezvăluit un tipar consistent al modului în care s-au desfăşurat situaţiile groaznice din centrele de îngrijire pe termen lung.

Pe măsură ce apăreau mai multe informaţii despre această piesă din sordidul puzzle Covid, mai multe întrebări ieşeau la iveală.

Au murit mii de bătrâni din cauza Covid sau managementul retragerii tratamentului de sfârşit de viaţă i-a pus în mod activ într-o situaţie care le-a asigurat moartea?

- Ce au vrut să spună când au spus "să aibă grijă de bătrâni"?

- Cum au "avut grijă de bătrânii din Canada"? În Marea Britanie? În Franţa? În Maryland? În Massachusetts? În Washington DC? În Mississippi? În New York? În New Jersey? În Minnesota? În Indiana? În Louisiana? În Michigan? În Rhode Island?

- Au fost create intenţionat condiţiile pentru o rată ridicată a mortalităţii în casele de îngrijire?

Toate poveştile complicate necesită o distribuţie de personaje, iar Cronica COVI-ului nu a fost diferită. Neil Ferguson şi Christian Drosten au jucat roluri secundare importante în spatele scenei, în timp ce alţii, precum Anthony Fauci şi Bill Gates, au fost în centrul atenţiei. Pe măsură ce ne deplasam prin naraţiunea Covid am "cunoscut" aceste personalităţi prin intermediul portretelor realizate de o presă uniform deferentă.

Au fost aceste imagini ale distribuţiei noastre de personaje Covid reprezentări exacte? Cât de mult ştiam cu adevărat despre ei?

- Ce au prezis modelele computerizate originale ale lui Neil Ferguson cu privire la decesele Covid şi care a fost palmaresul său bine documentat?

- Cum de predicţiile de calamitate şi inexacte au jucat un rol atât de important în determinarea politicii guvernamentale?

- Cine este Christian Drosten şi cum a pus la punct celebrul test Covid PCR?

- Cine este adevăratul Anthony Fauci?

- Ce rol a jucat Anthony Fauci în criza HIV/SIDA?

- Având în vedere că Bill Gates nu are pregătire medicală, de ce a jucat un rol atât de important în determinarea politicii guvernamentale?

- De unde a ştiut Bill Gates în 2019 că vaccinurile vor fi "una dintre cele mai bune achiziţii" în 2020? Cum a folosit Bill Gates investiţiile în domeniul medical pentru a transforma 10 miliarde de dolari în 200 de miliarde de dolari?

- De ce a investit Fundaţia Bill şi Melinda Gates 55 de milioane de dolari în acţiunile BioNTech în august 2019?

În cele din urmă, pentru a înţelege întreaga "Istorie Covid", este necesar să înţelegem cum industria sănătăţii publice este legată în mod inextricabil de pieţele financiare globale şi funcţionează în funcţie de cererile acestor conglomerate financiare. Pandemiile fabricate sunt considerate în prezent una dintre cele mai mari oportunităţi de investiţie pentru a creşte averea miliardarilor şi pentru a-şi consolida puterea.

Industria medicală nu mai este un sistem al cărui obiectiv principal este de a servi sănătatea şi bunăstarea publicului. Este un sistem a cărui funcţie principală este aceea de instrument financiar pentru investitori. Politicile actuale care definesc industria medicală sunt concepute pentru a servi agendele socio-economice şi politice de care beneficiază aceleaşi elite financiare.

A fost întreaga "criză COVID" o urgenţă sanitară reală sau a fost o agendă înrădăcinată în frică pentru a îmbogăţi buzunarele Big Pharma şi ale investitorilor lor.

Şi în acest caz, mass-media mainstream păstrează tăcerea, refuzând să pună cele mai elementare întrebări:

- Cine deţine Big Pharma?

- Este o coincidenţă faptul că urgenţa de sănătate publică Covid a creat peste 500 de noi miliardari şi a coincis cu unul dintre cele mai mari transferuri ascendente de bogăţie din istoria omenirii?

- De ce au fost salvate marile bănci în timpul erei Covid, în timp ce întreprinderile mici au fost eliminate?

- Cum de muncitorii din întreaga lume au pierdut 3,7 trilioane de dolari în timpul pandemiei, în timp ce miliardarii din întreaga lume au câştigat 3,9 trilioane de dolari?

- Este posibil să "urmezi ştiinţa" dacă ştiinţa este controlată de bani?

- Ce a spus şeful FMI despre soarta economiei mondiale şi despre vaccinuri?

- Ce este "marea resetare"?

- Ce sunt monedele digitale ale Băncii Centrale?

După o imersiune mai adâncă în Sala Oglinzilor COVID, ne întrebăm dacă măcar un singur fir al poveştii rezistă la examinare. Au trecut trei ani de atunci, iar resturile provocate de fuzionarea politicilor Covid continuă să se adune. Cu fiecare zi care trece, apar mai multe goluri în subiectul oficial şi mai multe recunoaşteri ies la iveală, în timp ce oficialii se grăbesc să evite răspunderea.

Pe măsură ce se aşterne praful în urma carnagiului Covid, ne punem o ultimă întrebare:

"A fost o minciună întreaga istorie Covid?"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Opinii