Conference League. Dinu Todoran (antrenor FCSB), declaraţii înaintea partidei cu Şahtior Karaganda

'Îmi doresc să intrăm în grupe, dar îmi doresc să şi ieşim din grupe. Este o presiune mare pe noi, dar e o presiune pozitivă.. Din punctul meu de vedere suntem favoriţi.' - Dinu Todoran, tehnician FCSB.
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Dinu Todoran.
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Dinu Todoran. (Captură foto)

Antrenorul formaţiei FCSB, Dinu Todoran a făcut declaraţii înaintea partidei cu Şahtior Karaganda din grupele Conference League, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Urmează un meci extrem de important pentru noi într-o nouă competiţie, iar obiectivul nostru este să ajungem în grupele Conference League. Îmi doresc să intrăm în grupe, dar îmi doresc să şi ieşim din grupe. Este o presiune mare pe noi, dar e o presiune pozitivă. Ne dorim mâine să câştigăm şi să ne îmbunătăţim şi coeficientul.

Din punctul meu de vedere suntem favoriţi. Karaganda este o echipă foarte bine organizată, foarte determinată, dar noi suntem peste ea ca valoare. Oricum ar fi, mâine trebuie să fim conectaţi sută la sută la meci pentru că nu va fi unul uşor. I-am urmărit pe cei de la Şahtior Karaganda, diferenţa între noi şi ei este într-adevăr mare, dar am văzut şi cum s-a chinuit CFR în primul tur al Champions League (n.r. - cu formaţia bosniacă Borac Banja Luka), chiar dacă a avut o sumedenie de ocazii. De aceea trebuie să fim foarte atenţi, mai ales pe faza defensivă, să nu le dăm nici o şansă, iar pe faza de atac să fim mult mai lucizi la finalizare. Dacă noi vom fi sută la sută concentraţi la joc nu vom avea nicio problemă, chiar dacă ei formează o echipa agresivă", a declarat conducătorul principal al grupării din Ghencea, Dinu Todoran.

Echipa de fotbal FCSB se pregăteşte pentru duelul cu Şahtior Karaganda, din Kazahstan, din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Partida este programată, joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Bucureşti.