Codrin Ştefănescu: Teodosie trebuie susţinut în faţa hoardei de neo-marxişti! Reziştilor, aţi mers prea departe

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu şi-a exprimat public aprecierea pentru controversatul Arhiepiscop al Tomisului, ÎPS Teodosie.

"ÎPS Teodosie. Fabulos de curajos, drept şi patriot. Un om care trebuie susţinut în faţa hoardei de neo-marxişti! În faţa hulitorilor de biserică, tradiţie, românism! Şi le transmit reziştilor atât: opriţi-vă! Aţi mers mult prea departe!", a transmis Codrin Ştefănescu.

Reamintim că Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a sfidat în repetate rânduri măsurile anti-COVID impuse de autorităţi în timpul stării de alertă şi a făcut declaraţii controversate pe această temă.

Înaltul prelat a mers până la a ameninţa Executivul cu ieşirea în stradă a credincioşilor pentru a protesta împotriva unei aşa-zise "noi dictaturi" şi a afirmat că guvernanţii au sufletele "întunecate de raţiunile pandemiei".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne