Cîţu, către jurnalişti: Lupta pentru adevăr e vitală mai ales acum, pentru a combate fake-news-urile despre COVID

Florin Citu - gov.ro
Florin Citu - gov.ro (Epoch Times România)

Premierul Florin Cîţu le-a mulţumit, luni, jurnaliştilor români pentru efortul depus pe timpul pandemiei, cu prilejul celebrării Zilei Mondiale a Libertăţii Presei.

"De ziua libertăţii presei, le mulţumesc jurnaliştilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, şi pentru ei. Informaţia verificată şi corectă despre efectele Covid-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor. Iar lupta jurnaliştilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 şi vaccinare în pandemie", a declarat Florin Cîţu.

Şeful Guvernului i-a rugat pe jurnalişti să fie în continuare parteneri în acest "efort comun al informării corecte şi al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate".

"Vă doresc să rămâneţi mereu liberi, de partea adevărului şi binelui public, independenţi, să informaţi corect opinia publică. La mulţi ani tuturor celor care lucrează în mass-media!", a conchis Florin Cîţu.