Cîrstoiu şi Piedone continuă războiul declaraţiilor: “Poate fi un bun primar de sector, dar atât”, “Trageţi fraţilor”

Cristian Popescu Piedone (Facebook / Popescu.Piedone)
Andrei Popescu
03.04.2024

Nu mai este mult până la alegerile pentru Primăria Bucureşti şi acest lucru a dus la intensificarea războiului declaraţiilor între principalii candidaţi la această funcţie.

Astfel, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL, a precizat că edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, este bun pentru poziţia pe care o ocupă, dar nu şi în funcţia de Primar General al Capitalei.

“Sunt mult mai şarmant decât domnul Piedone. Sunt absolut sigur că domnul Popescu va fi un foarte bun primar de sector. E harnic, ştie ce să facă în sector, el poate fi un bun primar de sector. Dar atât”, a declarat în urmă cu câteva zile Cîrstoiu, citat de Ziare.com.

Răspunsul lui Piedone nu s-a lăsat deloc aşteptat, acesta spunând duminică seara la Digi 24:

“Despre sterilete poate să vorbească oricine, ca să vorbesc în termeni medico-legali. Eu las să ne amendeze fiecare la urna de vot. De fapt, ei ce văd? Bârna din ochii lor sau paiul din ochiul meu? Nu-şi văd bârna din ochii lor, fiind timizi de paiul meu. Nu-i problemă. Lasă-i să vorbească, mulţumesc lui Dumnezeu. Trageţi fraţilor în Piedone, jigniţi-l pe Piedone, înjuraţi-l pe Piedone. Nu-i problemă, nu mă jignesc pe mine, nu au treabă cu mine, îmi jignesc acei oameni lângă care am stat 30 de ani şi lucrul acesta se va vedea cu subiect şi predicat la vot”.

Reamintim că, la conferinţa de presă la care a fost prezentat oficial drept candidat comun al coaliţiei PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, medicul Cîrstoiu a lansat un alt atac la adresa lui Piedone, spunând, printre altele, că Primarul General “nu trebuie să numere steaguri sau să care o roabă, ci trebuie să dea viziune şi să asigure că are oameni care fac asta”.

La scurt timp, într-un interviu acordat Antena 3, Piedone i-a răspuns medicului Cîrstoiu:

“Domnul Cîrstoiu este probabil eminent în meseria pe care o practică, dar şi eu am o meserie şi am clădit-o în 30 de ani. Eu am fost ales direct. Domnul Cîrstoiu spune de roabă? Ok. Păi cu ce să vin, cu gips? Cu ce să vin, cu mănuşi ca să pun mâna pe roabă? Să vin cu mască să nu infectez pacientul? În teritoriu nimeni nu poartă mască. Se văd măştile acelor farisei care mint de peste 30 de ani”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor