Ciolacu şterge pe jos cu declaraţia lui Dîncu despre o posibilă guvernare cu liberalii: "NU facem guvern cu PNL!"

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, pentru G4Media.ro, că decizia partidului este una ”foarte clară”, anume că PSD nu va face guvern cu PNL. Ciolacu a mai precizat că Vasile Dîncu a exprimat o poziţie personală când a făcut o afirmaţie contrarie pe această temă.

”Decizia PSD este foarte clară! NU facem guvern cu PNL! Sub nici o formă nu te poţi alia cu Cîţu care îi pune pe copii să fie solidari cu deficitul creat de el prin împrumuturile care au îngenuncheat bugetul. Nu putem să ne aliem cu Turcan care vrea ca românii să nu mai apuce pensia. Nu te poţi alia cu Ghinea care consideră că fondurile europene sunt doar apanajul firmelor de consultanţă, iar românii doar plătitorii contribuţiei anuale la fondul UE”, a afirmat şeful social-democraţilor.

Ciolacu susţine că PSD este pregătit să îşi asume guvernarea „dacă moţiunea de cenzură va trece”, dar precizează că „în niciun caz nu va forma un guvern cu personaje precum Cîţu, Turcan, Barna sau Ghinea”.

„Şi nici cu un partid ale cărui valori sunt doar traseismul, clientelismul şi corupţia generalizată”, a subliniat preşedintele PSD.

Declaraţiile lui Marcel Ciolacu vin după un interviu pe care Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, l-a acordat la Radio Europa Liberă, în care preciza că nu exclude o guvernare cu PNL până în 2024, „dar nu în condiţiile de acum”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne