Ciolacu: Nimeni nu cred că are curajul să spună că lucrurile merg mai rău în România de când PSD a preluat guvernarea

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)

Şeful social-democraţilor Marcel Ciolacu se pregăteşte de pe margine de preluarea funcţiei de premier la rotativa care bate la uşă.

"Mă bucur mult că încet-încet, la nivelul coaliţiei, am început să apărăm aceleaşi valori. Se tot discută iarăşi cu ce programe vine PSD în noul program de guvernare, în completarea actualului program de guvernare, când se va face rotaţia. Doamnelor şi domnilor, venim cu patriotismul economic! Avem obligaţia ca în această perioadă nu foarte uşoară să apărăm populaţia şi companiile româneşti prin programe", a afirmat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD susţine că a identificat deja două domenii, industria alimentară şi industria materialelor de construcţii, două domenii deficitare ale României.

"Trebuie să venim cu susţinere şi cu programe de susţinere acceptate şi de către Comisia Europeană, categoric, de dezvoltare a domeniilor esenţiale ale României. Anul 2023, dacă tot avem o alianţă formată din cele mai importante partide ale României, o coaliţie la care a venit şi PSD, cel mai mare partid din România, a adus o plus valoare necontestată de absolut nimeni. Nimeni nu poate să îndrăznească să spună că lucrurile în România merg mai rău de când PSD a luat decizia să se implice în actul guvernamental. Nimeni nu cred că are acest curaj! Diferenţa între cele opt luni şi cu cei un an şi două luni, aproape doi ani de guvernare de dreapta, este ca de la cer la pământ!", a declarat Marcel Ciolacu.

În acelaşi timp, preşedintele PSD a ţinut să îl laude pe premierul Nicolae Ciucă.

"În sfârşit, începem să părem un vehicul care trage în aceeaşi direcţie. Nu am nicio reţinere să spun că multe lucruri în care cred, multe dintre valorile în care cred, principiile pe care le am, le regăsesc şi la Nicolae Ciucă. Nu am nicio reţinere. Nu ştiu de ce ei au anumite teme şi de ce încearcă întotdeauna să nu spună adevărul. Numai aşa putem să ne ridicăm la nivelul aşteptat de către români, spunând adevărul, implicându-ne", a adăugat Marcel Ciolacu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne