Ce vedete vor concerta la Bucureşti în 2013

(photos.com)

Depeche Mode, Roger Waters, Andrea Bocelli, Mark Knopfler, compozitorul şi chitaristul trupei Dire Straits, şi Rammstein sunt câteva dintre vedetele care au anunţat că vor concerta la Bucureşti în 2013.

Unul dintre cele mai căutate spectacole este cel care va susţinut de Mark Knopfler, pe 25 aprilie, la Sala Palatului, şi care se anunţă a fi unul dintre primele concerte sold-out ale anului.

Formaţia Depeche Mode va evolua pe 15 mai, la Arena Naţională, la al doilea concert susţinut în România. Artiştii au anunţat un show grandios ce va fi inclus în noul turneu, primul după o pauză de patru ani. Depeche Mode pregăteşte lansarea celui de-al treisprezecelea album din carieră ce cuprinde cele mai bune piese Depeche Mode produse vreodată, după cum au declarat membrii trupei.

Tenorul italian Andrea Bocelli va susţine un concert pe 25 mai 2013, la Romexpo. El a debutat la Festivalul San Remo, în 1994, unde a câştigat cu melodia "Calmo della Sera". Recunoaşterea internaţională a venit în 1996, odată cu lansarea melodiei "Con te Partiro", care ulterior va fi rescrisă pentru a fi cântată în duet cu Sarah Brightman şi redenumită "Time to Say Goodbye".

Rammstein va concerta la Festivalul Rock the City care se va desfăşura la Romexpo, pe 27 şi 28 iulie. Trupa a mai venit la Bucureşti la Festivalul Sonisphere din 2010, când a primit discul de 4X platină pentru vânzările, pe teritoriile României şi Bulgariei, ale albumului "Liebe ist fur alle da".

Un alt eveniment mult aşteptat este concertul lui Roger Waters de pe 28 august, din Piaţa Constituţiei. Spectatorii vor putea urmări super-producţia inspirată de unul dintre cele mai emblematice albume din istoria muzicii, "The Wall" al trupei Pink Floyd. Show-ul este combinaţia perfectă de muzică live, proiecţii impresionante, efecte vizuale uimitoare şi decoruri grandioase, au anunţat organizatorii.

La Bucureşti va reveni şi Cirque du Soleil, cu spectacolul "Alegria", în perioada 5 - 8 septembrie 2013, în Pavilionul Central Romexpo. În spectacol vor evolua 55 de performeri şi muzicieni din 15 ţări. "Alegría" are un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate şi muzică originală interpretată live.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură