Cătălin Drulă: O spun în numele USR - imunitatea ar trebui să se extindă doar la declaraţii politice

În Parlament, la votarea bugetului pe 2016.
În Parlament, la votarea bugetului pe 2016. (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Uniunea Salvaţi România - partidul condus de Nicuşor Dan - consideră că imunitatea ar trebui să se extindă doar la declaraţii politice, a declarat fostul consilier de stat al prim-ministrului pe infrastructură, Cătălin Drulă, proaspăt înscris în cursa electorală din partea acestei formaţiuni.

„Parlamentul actual a ajuns undeva foarte jos, cota de încredere e de aproximativ 10% pentru Parlament. Lumea nu îi dă importanţă, dar ăsta e fundamentul democraţiei, pentru că e vorba despre politicile României.

Acolo se fac politicile României, acolo ar trebui să se facă legile, acolo ar trebui să fie interesul oamenilor, nu interese de grup, nu voturi împotrivă atunci când vine o cerere de acest gen, de ridicare a imunităţii parlamentare, pe principiul: Votăm împotrivă, pentru că este unul de-al nostru.

Personal cred că - şi o spun şi în numele USR - imunitatea ar trebui să se extindă doar la declaraţii politice. Toţi suntem egali în faţa legii. Susţin ca imunitatea să fie numai pentru declaraţiile politice”, a scris vineri, pe contul său de Facebook, Cătălin Drulă.