Calista Flockhart i-a interzis lui Harrison Ford să mai piloteze

Harrison Ford & Calista Flockhart
Harrison Ford & Calista Flockhart (Facebook)

Calista Flockhart, cunoscută din serialul "Ally McBeal", a stat de veghe la patul soţului ei, celebrul Harrison Ford, după ce acesta a avut un accident de avion. Acum, actriţa i-a interzis starului, care de mult timp are pasiunea de a pilota, să mai recurgă la acţiuni atât de riscante, întrucât data viitoare s-ar putea să nu mai fie atât de norocos, a declarat o sursă pentru Marea Britanie Daily Mirror prin intermediul Inquisitr.

"Este îngrijorată atât ea cât şi copiii din cauza acestui hobby periculos", a declarat sursa pentru The Mirror. "Însă el este foarte pasionat (de pilotaj n.r). Dacă va mai pilota din nou un avion rămâne de văzut, dar toată lumea din jurul lui cu siguranţă speră că va lua o pauză, sau va renunţa pentru totdeauna", a declarat sursa.

Calista Flockhart, în vârstă de 50 de ani, a fost speriată din cauza accidentului, în care soţul ei ar fi putut să-şi piardă viaţa. Vedeta din serialul "Ally McBeal", care în mod normal este plină de farmec, a mers nemachiată la spital şi chiar arăta de parcă plânsese, potrivit Daily Mail.

Actriţa nu a dat nicio declaraţie despre accident.

Cunoscut din serialul "Star Wars" actorul american Harrison Ford, în vârstă de 72 de ani, a fost grav rănit după ce s-a prăbuşit cu avionul pe un teren de golf din Mar Vista, în California. Ford a suferit mai multe leziuni, inclusiv fractură de pelvis şi glezne rupte, atunci când a aterizat forţat pe terenul de golf. Se aşteaptă ca starul să se refacă complet.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură