Box: Meciul Bute-Froch poate fi urmărit live pe faţada magazinului Cocor

Meciul de box dintre Lucian Bute şi Carl Froch, programat pe 26 mai la Nottingham, va putea fi urmărit în direct pe faţada Cocor Media Channel, cea mai mare din Europa.
Lucian Bute (Scott Heavey / Getty Images)
Epoch Times România
21.05.2012

Meciul de box dintre Lucian Bute şi Carl Froch, programat pe 26 mai la Nottingham, va putea fi urmărit în direct pe faţada Cocor Media Channel, cea mai mare din Europa.

 

Cu ocazia meciului lui Bute, în care românul îşi apără pentru a 10-a oară titlul IBF la supermijlocie, iubitorii sportului sunt aşteptaţi în Piaţa Timpului, aflată în imediata vecinătate a magazinului Cocor, de unde vor putea viziona partida pe cele 13 ecrane LED care se întind pe o suprafaţă de 565 mp. Gala din Anglia începe de la ora 21,30, ora României.

"Ne-am propus să aducem la kilometrul zero al Capitalei atât conţinut comercial de calitate, cât şi evenimente importante, de interes pentru publicul larg. Şi cum suprafaţa generoasă a Cocor Media Channel ne permite să facem asta într-un mod foarte vizibil, le oferim oamenilor posibilitatea să urmărească evenimentele preferate, într-un mod neconvenţional", a declarat Carmen Andrei, Director Cocor Media Channel.

Cocor Media Channel are deja o tradiţie în transmiterea live a unor evenimente importante. Astfel, în 2011 s-a difuzat meciul de box dintre Lucian Bute şi Jean-Paul Mendy, precum şi finala turneului feminin de tenis BCR Open şi a BRD Năstase Ţiriac Trophy. De asemenea, în septembrie 2011, cei care au trecut pe lângă Cocor au putut vedea "poezie pe ecrane", eveniment din cadrul proiectului "1000 poets for change", susţinut de Cocor Media Channel.

Cocor este unic pe piaţa din România prin mediafaţada Cocor Media Channel. În urma unei investiţii de 4 milioane euro, aceasta a devenit funcţională începând cu 1 decembrie 2008 şi oferă o suprafaţă impresionantă de difuzare atât pentru spoturi publicitare, cât şi pentru conţinut non-comercial.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor