Box: Justiţia nu a sesizat nimic anormal la meciul Pacquiao - Bradley

(photos.com)
Epoch Times România
05.07.2012

Justiţia din statul Nevada, sesizată de promotorul Bob Arum, nu a descoperit nimic anormal în desfăşurarea meciului de box dintre filipinezul Manny Pacquiao şi Timothy Bradley, care s-a încheiat la începutul lunii iunie cu victoria controversată a americanului, a anunţat miercuri presa locală.

Conform publicaţiilor Las Vegas Review Journal, procurorul din statul Nevada, Catherine Cortez Masto, nu a găsit elemente în anchetele efectuate de subordonaţii săi pentru a lansa formal o procedură.

"Nu există nicio probă a unui act criminal, inclusiv a unui meci trucat sau unui volum de pariuri neobişnuit de mare", a explicat procurorul.

"Să nu fii de acord cu deciziile subiective ale arbitrilor nu este o bază suficientă pentru a deschide o anchetă criminală. Acest caz este închis", a adăugat procurorul într-o scrisoare adresată lui Bob Arum.

La finalul meciului pe care a părut că l-a dominat, pugilistul filipinez a suferit prima înfrângere din 2005 şi a pierdut titlul WBO la categoria welters în timp ce un arbitru i-a dat câştig de cauză (115-113), iar ceilalţi doi au considerat că Bradley este câştigător (115-113, 115-113).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor