Blaga despre protestul lui Ghişe: Ghişe este inconfundabil, fiecare este liber să facă ce gândeşte

Vasile Blaga, PDL
Vasile Blaga, PDL (Epoch Times România)

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri referitor la protestul lui Ioan Ghişe de la congresul PPE că liberalul este ,,inconfundabil" şi că fiecare este liber să facă ceea ce gândeşte, doar că democrat-liberalii nu ar fi făcut niciodată aşa ceva.

,,Ghişe este inconfundabil, aţi scris şi dumneavoastră, aţi spus şi dumneavoastră lucrurile astea. Fiecare este liber să facă ce gândeşte. Sigur noi ( PDL n.r.) nu am fi făcut lucruri de genul ăsta şi nu vom face dacă vor fi în sală vreodată socialiştii români să organizeze o astfel de reuniune", a fost răspunsul lui Vasile Blaga la întrebarea cum comentează protestul lui Ioan Ghişe de la Congresul PPE împotriva lui Traian Băsescu.

Senatorul PNL Ioan Ghişe a protestat miercuri la Congresul PPE împotriva lui Traian Băsescu, susţinând că ,,distinsele feţe politice" ale Europei ar merita să îşi exprime un punct de vedere faţă de cum ,,un guvernator" îşi exercită ,,prin uzurpare de calităţi oficiale" condiţia de preşedinte.

,,Distinsele feţe politice ale Europei ar merita să îşi expună un punct de vedere asupra situaţiei în care poporul român a decis prin vot valabil la referendum şi printr-o regulă impusă arbitrar, în sensul că în toată Europa nu există condiţie de prag la referendum, s-a impus un guvernator care acum exercită prin uzurpare de calităţi oficiale condiţia de preşedinte în exerciţiu al României", a spus el.

Senatorul avea pe el un tricou pe care scria în engleză ,,7.403.836 de români l-au demis pe Băsescu" şi ,,Poporul este suveran". ,,Mesajul este că şapte milioane de români, 7,4 de milioane de cetăţeni români au votat demiterea preşedintelui după ce el a fost ales de cinci milioane de români, iar uneori persoanele care conduc UE acceptă această schimbare a ordinii constituţionale în România. Aici pe spate am scris că <>, ceea ce din câte cunoaştem noi aşa este în întreaga Europă", a susţinut liberalul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne