Black Friday la Gaudeamus: Vizitatorii sunt aşteptaţi cu reduceri importante de preţuri şi cu multe surprize

Oamenii se plimbă printre standurile cu cărţi ale diverselor edituri prezente la Târgul Internaţional GAUDEAMUS. (Andrei Popescu/Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
21.11.2012

Amatorii de lectură vor putea cumpăra de la Târgul Gaudeamus volume la preţuri speciale pe 23 noiembrie, de Black Friday, când reducerile vor fi la loc de cinste în multe magazine şi nu numai. Reprezentanţii mai multor edituri prezente la târg au anunţat că vineri îşi aşteaptă clienţii cu reduceri mai mari decât în zilele obişnuite, spectacole, lansări şi invitaţi celebri.

“Avem reduceri de preţuri pe toată perioada târgului, care ajung până la 70% la unele titluri, iar vineri acestea vor fi şi mai mari. Nu este prima dată când avem reduceri de Black Friday, am participat şi anul trecut. Avem cărţi atât în format fizic, cât şi electronic, aşa că ne apropiem de spiritul Black Friday”, a declarat, pentru Epoch Times, Georgiana Sandu, specialist PR la Editura Litera.

La standul editurii respective se găsesc peste 70 de noi apariţii editoriale, iar vizitatorii sunt aşteptaţi cu surprize şi evenimente speciale. “Ne aşteptăm să avem mai mulţi vizitatori la stand vineri, pentru că începe week-end-ul. Estimăm o creştere a vânzărilor cu 20% de Black Friday. Am pregătit foarte multe surprize, lansări de carte, avem invitaţi celebri – Maia Morgenstern, Theodor Paleologu, Andra şi Măruţă, Florin Grozea, Luana Ibacka şi alţii. Îi aşteptăm pe toţi cei pasionaţi de lectură”, a precizat Georgiana Sandu.

Reduceri speciale de Black Friday oferă şi Editura Nemira, care se adaugă celei deja existente, de 20%, la cărţile în curs de apariţie şi la noutăţile din librăria digitală. Pentru vineri, au fost pregătite reduceri de preţ de până la 70%, iar pe perioada târgului, vizitatorii sunt aşteptaţi cu multe noutăţi, lansări de carte şi cadouri.

Reprezentanţii editurii au anunţat că au adus la Târg peste 700 de titluri, multe dintre ele fiind noutăţi editoriale, zeci de pachete promoţionale şi reduceri. Cei interesaţi vor putea beneficia de reducerea generală de 25%, oferta 2+1 cadou şi de o selecţie de cărţi la preţ fix de 5, 10, 15 sau 20 de lei.

Excursii şi cărţi, oferite ca premii

Toţi cei care cumpără cărţi de la Gaudeamus şi din librăriile Nemira, în perioada 23 noiembrie-10 decembrie 2012, dacă păstrează bonul de cumpărături şi completează talonul de concurs, se pot înscrie pentru extragerea care va avea loc în decembrie. Atunci se vor acorda, ca premii, o vacanţă la munte pentru două persoane, două eReadere Evobook 1 şi pachete cu cărţi Nemira.

Alte reduceri sunt acordate celor care vor achiziţiona cărţi în rate şi sunt îndemnaţi să cumpere numărul dorit de volume. Pentru achiziţionarea de cărţi se pot folosi tichetele cadou emise de societăţile Edenred (Accor), Sodexo şi Cheque Dejeuner, respectiv tichetele: Tichet cadou, SmartPass, Cadou Pass şi Cadhoc.

Preţuri mai mici de Black Friday au anunţat şi cei de la Editura Libris, la toate cărţile din oferta lor - 147.787 de volume.

“Fiecare editură a stabilit propriul program de reduceri. Este un mod de a atrage publicul, de care fiecare editură este interesată. Târgul e o uriaşă librărie, un festival cosmopolit al cărţii. Avem 650 de evenimente culturale, inclusiv evenimente pentru profesionişti. Printre cele mai interesante evenimente se numără lansarea ultimului volum a lui J.K. Rowling, autoarea celebrei serii Harry Potter, şi vizita lui Pascal Bruckner”, a declarat, pentru Epoch Times, Irina Ungureanu, reprezentanta organizatorilor Târgului Gaudeamus.

Cea de-a XIX-a ediţie a Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură se desfăşoară în perioada 21 - 25 noiembrie 2012, între orele 10.00 - 20.00, la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor