Birou al agenţiei de ştiri TASS percheziţionat de Comitetul de Investigaţii

Conform rapoartelor media ruseşti, biroul Agenţiei de ştiri TASS, a fost ţinta unei percheziţii. Totuşi, purtătorul de cuvânt al TASS a declarat că percheziţia nu a vizat activităţile agenţiei.
Sediul din Moscova al agenţiei de ştiri TASS.
Sediul din Moscova al agenţiei de ştiri TASS. (Captură Foto)

Biroul din Moscova al Agenţiei de ştiri de stat TASS a fost percheziţionat vineri de Comitetul de Investigaţii, a raportat agenţia.

Purtătorul de cuvânt al TASS, Dmitri Pertsev, a declarat că obiectivul percheziţiei nu a avut legătură cu activităţile agenţiei, arată un raport al ziarului Vedomosti.

“Percheziţia a vizat un angajat [al agenţiei ] şi fostul său loc de muncă”, a precizat Pertsev, fiind citat de Vedomosti.

Pertsev nu a dezvăluit numele angajatului sau poziţia acestuia.

Ziarul Moscow Times a contactat mai mulţi membri ai personalului TASS pentru comentarii, dar aceştia au susţinut că nu au voie să discute despre această problemă.

Biroul Agenţiei de comunicaţii Mihailov & Partners a fos,t de asemenea, percheziţionat vineri. Agenţia a fost fondată de directorul general al TASS, Serghei Mihailov, a raportat Vedomosti, citând două surse apropiate companiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe