Bianca Andreescu îndeamnă oamenii „să acţioneze în forţă şi unitate”

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu.
Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu. (WTA/facebook)

Bianca Andreescu, campioana turneului de Mare Şlem US Open 2019, a îndemnat oamenii din întreaga lume să „acţioneze în forţă şi unitate” pentru a depăşi pandemia virusului Wuhan care s-a răspândit pe glob.

Actualmente aflată pe locul 6 în ierarhia mondială a tenisului feminin, sportiva de origine română a reiterat că este foarte important ca fiecare să îşi joace rolul în stoparea răspândirii virusului Wuhan, rămânând acasă cât mai mult posibil.

Totodată, tânăra de 19 ani i-a îndemnat pe oameni să profite la maxim de timpul pe care îl au la dispoziţie pentru a explora căi pe care nu au avut niciodată şansa să le urmeze.

"Este greu să fii departe de ceea ce iubeşti, dar ce se întâmplă în lumea noastră astăzi ne depăşeşte", a spus ea într-un interviu pentru Fashion. „Tot ce putem controla este modul în care reacţionăm în această situaţie. Putem alege să acţionăm cu frică şi să lăsăm ca aceasta să ne conducă gândurile şi acţiunile sau putem alege să acţionăm în forţă şi unitate şi să folosim cunoştinţele, resursle şi sprijinul reciproc pentru a promova creactivitatea şi siguranţa pentru noi toţi.

De asemenea, putem folosi acest timp cu familiile noastre, să formăm conexiuni care poate nu mai existau, să ne întărim relaţiile şi să construim amintiri noi împreună. Acesta este şi momentul în care putem explora lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum şi cine ştie, poate se transformă într-o pasiune nouă sau hobby! Putem lucra şi cu noi înşine. Am început un program de dezvoltare personală şi permiteţi-mi să vă spun că deja încep să îmi schimb viaţa în bine."

Canadianca a explicat că citeşte foarte mult şi ascultă muzică. "De asemenea, cânt din nou la chitară. Am început să cânt atunci când eram mai tânără, dar în ultimii patru ani, datorită antrenamentului meu intens şi faptului că am călătorit mult, am renunţat la această pasiune", a mai mărturisit Bianca.

Deoarece turneul de Mare Şlem de la Wimbledon a fost anulat, nu va mai fi nicio competiţie până pe 13 iulie 2020 în mod sigur.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport