Bătaie cruntă între pesediste la Cluj. Chiar în sediul organizaţiei. S-a lăsat cu spital!

O consilieră locală PSD a ajuns la urgenţe cu o rană la cap după ce ar fi fost bătută chiar în sediul organizaţiei de alte trei femei, una dintre ele fiind chiar şefa organizaţiei de tineret PSD Cluj.
Consiliera locala PSD Anca Ciubăncan
Consiliera locala PSD Anca Ciubăncan (Foaia Transilvana)

Consiliera locală (PSD) Anca Ciubăncan a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul Judeţean Cluj, cu o rană gravă la cap după ce ar fi fost bătută zdravăn chiar în sediul social-democraţilor din Cluj.

Potrivit FoaiaTransilvană.ro, Ciubăncan ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizaţia municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliş şi Evelina Milea, preşedinta organizaţiei de tineret a PSD Cluj.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj de la Poliţia Cluj Napoca. Potrivit surselor publicaţiei citate, consiliera locală le-ar fi reproşat celor trei activiste ale PSD că fumează în sediul partidului iar acest lucru este ilegal. La scurt timp, aceasta a fost împinsă şi în cădere a dat cu capul de asfalt.

Foaia Transilvană a contactat-o pe Angela Sacaliş, dar aceasta a refuzat să comenteze situaţia. Deşi a fost sunată de două ori, Sacaliş nu a răspuns. La mesajele trimise, citite de Angela Sacaliş, pe reţeaua WattsAp, aceasta nu a răspuns. Nici Evelina Milea nu a răspuns la mesaje şi la fel a procedat şi preşedintele PSD Cluj, Alexandru Cordoş, nici acesta nu a răspuns la telefon.

UPU a transmis publicaţiei citate că Anca Ciubăncan a suferit un traumatism cranian şi că primeşte tratamentul medical adecvat pentru astfel de situaţii. Medicii au mai comunicat că aceasta se exprimă foarte greu şi nu pare prea cooperantă. În plus, medicii susţin că radiografia toracică efectuată doamnei Ciubăncan evidenţiază că are câteva coaste rupte.

Un reporter de la Foaia Transilvană a stat de vorbă cu Anca Ciubăncan, la UPU Cluj, unde primeşte tratament de specialitate.

Mai jos câteva fragmente din declaraţia dată de Ciubăncan reporterului de la Foaia Transilvană.

  • Am picat în faţa partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu şi le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Şi le-am spus să nu îşi bată joc de muncă altora. Atunci Sacaliş a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spaţiul public. Sacaliş mi-a să o f** pe mama şi pe Aurelia Cristea cu legea ei.
  • Sacaliş a venit şi a sărit pe mine şi avea nişte tenişi în picioare şi mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reuşit să mă trag şi atunci Sacaliş a revenit şi m-a împins şi am căzut, şi m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău şi am o senzaţie de vomă …
  • Au venit şi poliţiştii şi cei de la cei de la SMURD.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne