Băsescu nu va participa la ceremoniile de Ziua Unirii

Preşedintele Traian Băsescu.
Preşedintele Traian Băsescu. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat că nu va participa, pe 24 ianuarie, la ceremoniile organizate la Iaşi şi la Focşani cu ocazia sărbătoririi a 154 de ani de la Unirea Principatelor Române.

"Preşedintele confirmă că nu va participa în cursul zilei de mâine la ceremoniile organizate la Iaşi şi la Focşani, ocazionate de aniversarea Unirii Principatelor Române", a afirmat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Bogdan Oprea.

Atât Băsescu, cât şi premierul Ponta au fost invitaţi să participe la Focşani, la manifestările organizate de Ziua Unirii şi care vor începe la ora 15, cu un concert susţinut de fanfara militară.

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, va participa la manifestările organizate la Iaşi, la care va veni cel mai probabil şi Ponta, după cum a anunţat recent primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita.

În 2012, Băsescu a participat la ceremoniile de pe 24 ianuarie, la Iaşi, unde a fost huiduit şi fluierat pe tot parcusul discursului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne