Băsescu: Gorghiu, Antonescu, Ponta, nu vă e ruşine că l-aţi susţinut pe infractorul Relu Fenechiu?

Traian Băsescu nu l-a uitat pe fostul ministru Relu Fenechiu care, pe vremea când era preşedinte, a refuzat să-i pună la dispoziţie un avion Tarom să se deplaseze în misiune şi i-a cerut să meargă pe jos în deplasări.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a recunoscut în faţa procurorilor DNA că a primit şpagă 900.000 de euro, context în care fostul preşedinte Traian Băsescu a ţinut să facă câteva precizări.

"Cu câţiva ani în urmă, ministrul USL Relu Fenechiu îi spunea public Preşedintelui României că nu-i pune la dispoziţie un avion TAROM să se deplaseze în misiune şi-i cerea să meargă pe jos în deplasări.

Azi, puşcăriaşul USL-ist Fenechiu, pe care Victor Ponta l-a ţinut în guvern pînă a fost luat cu cătuşe din scaunul de ministru, recunoaşte că, în acelaşi timp cu refuzul pentru avionul Preşedintelui României, îşi îndesa în buzunare o şpagă de 900.000 Euro, în calitate de ministru, şi acceptă să facă trei ani şi zece luni de închisoare.

Gorghiu, Antonescu, Ponta, nu vă este ruşine pentru cât l-aţi susţinut pe infractorul Relu Fenechiu? Sau este de aceeaşi teapă cu voi şi aţi ţinut să-l apăraţi la infinit pentru hoţie?", a scris, la miezul nopţii, fostul preşedinte Traian Băsescu pe contul său de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne