Baschet - Dan Fleşeriu: „Sunt foarte onorat să reprezint România la cel mai înalt nivel”

(JOE KLAMAR / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
18.05.2012

Noul selecţioner al naţionalei de baschet senioare a Romaniei, Dan Fleşeriu, a declarat: „sunt foarte onorat să reprezint România la cel mai înalt nivel. Fiecare antrenor îşi doreşte în adâncul sufletului să îşi reprezinte ţara şi să aibă rezultate cât mai bune. Sper să reuşesc împreună cu staff-ul meu acest lucru”.

 

După cum informează site-ul oficial al FR Baschet, Dan Fleşeriu a mai spus: "Am bucuria de a colabora cu Tomas Bilek, tehnicianul formaţiei CSU Alba Iulia, de asemenea, am cerut ca Marius Doba să ne ajute şi sper să fie alături de noi. Evident, Luceta Albu este şi dumneaei în staff. Am făcut treaba bună la Timişoara, ne-am înţeles foarte bine şi mă bazez foarte mult pe competenţa sa. Îmi doresc acelaşi lucru şi la echipa de senioare şi sper să reuşim tot ce ne propunem".

Noul selecţioner a mai menţionat: "Obiectivul este să ne calificăm la EuroBasket, de aceea participăm în preliminarii. Cred că este un obiectiv posibil de realizat, mai ales că se califică două echipe din fiecare grupă. Avem şansa noastră şi fetele dacă vor fi apte medical sunt convins că vor reuşi. Ar fi şi pentru mine şi pentru ele ceva extraordinar şi ar demonstra valoarea mare pe care o au. Acest lucru le-ar ajuta să se autopropună la echipele mari din Europa".

Legat de programul echipei, Fleşeriu a spus că este vorba de un cantonament de refacere, recuperare şi pregătire fizică generalală la Costineşti.

Dan Fleşeriu este născut la 29.11.1974. A evoluat ca jucator la nivel de juniori pe post de extremă sau conducător de joc. A debutat ca tehnician acum 14 ani şi în prezent este antrenor principal la CSM Satu Mare.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor