Banca Comercială Română Chişinău reduce dobânzile la unele credite

Ana Chitoroagă
11.04.2012

Începând cu 10 aprilie, persoanele fizice vor putea accesa la costuri reduse creditele pentru nevoi personale "Accesibil BCR" şi overdraft pe card salarial, fără gaj, pe un termen de până la 2 ani.

În aceste condiţii, pentru persoanele exemplare care nu au admis întârzieri mai mari de 15 zile la rambursarea creditului şi plăţilor aferente, rata dobânzii se reduce până la 15%. Persoanele fără istorie de credit, vor beneficia de o dobândă de 16%.

Totodată, pentru posesorii de carduri salariale BCR Chişinău, care au o istorie de credit bună, dobânda la overdraft pe card se reduce până la 17%, fără comisioane suplimentare. Ceilalţi vor putea accesa un overdraft pe card la o rată a dobânzii redusă până la 18%, fără aplicarea altor comisioane aferente creditului.

În acest sens Sorin Andrei, preşedintele BCR Chişinău a declarat: "Creditele la costuri mai reduse pentru persoanele fizice face parte din angajamentul BCR Chişinău de a oferi soluţii financiare accesibile şi eficiente pentru clienţii săi. Suntem mereu la dispoziţia clienţilor noştri pentru a înţelege mai bine nevoile lor de finanţare, şi să ne construim ofertele noastre potrivit posibilităţilor şi necesităţilor cetăţenilor Moldovei."

Precizăm că Banca Comercială Română Chişinău este una dintre cele mai active bănci de pe piaţa R. Moldova în creditarea populaţiei, care, pe lângă programele de creditare ipotecară, a lansat mai multe soluţii de finanţare a nevoilor de consum.

Potrivit Publika.TV, pe parcursul anului 2011, peste 600 de persoane au apelat la creditele oferite de BCR Chişinău pentru satisfacerea nevoilor personale şi achiziţionarea bunurilor şi serviciilor dorite: mobilier, electrocasnice, automobile sau alte bunuri şi servicii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor