Auto: F1 - Michael Schumacher face "mici progrese", a anunţat purtătoarea sa de cuvânt

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher. (Paul Gilham / Getty Images)
Epoch Times România
14.04.2014

Campionul german de Formula 1 Michael Schumacher, spitalizat în Franţa de trei luni şi jumătate după un grav accident de schi, face "mici progrese care ne dau mult curaj", susţine purtătoarea sa de cuvânt, Sabine Kehm, duminică seara.

"Sunt mici progrese care ne fac, logic, să fim bucuroşi şi ne dau, de asemenea, mult curaj", a afirmat purtătoarea de cuvânt a fostului campion mondial pentru postul german de televiziune ARD.

"Dar acest mici momente, sunt momente, aşa cum spus, de cunoştinţă şi de trezire, iar ele reprezintă o veste bună", a adăugat Sabine Kehm în cursul unui talk-show dedicat stării de sănătate a pilotului. Ea a subliniat, totodată, că nu doreşte să intre "în detalii concrete", referindu-se la caracterul "foarte privat" al subiectului. "Acest lucru nu priveşte decât familia", a adăugat Kehm.

Michael Schumacher se află internat de 14 săptămâni într-un spital din Grenoble, după accidentul de schi pe care l-a suferit în staţiunea Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie.

În vârstă de 45 ani, fostul septuplu campion mondial de Formula 1 a fost supus iniţial la două operaţii de neurochirurgie şi, de atunci, a fost menţinut în comă indusă. La o lună de la internare, însă, medicii au demarat procesul treptat de trezire.

Starea de sănătate a campionului german est un motiv constant de speculaţii, iar anturajul său a reiterat, în numeroase ocazii, că singurele informaţii valide sunt cele difuzate de apropiaţii săi ori de echipa medicală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor