Aureliu Ciocoi: Voi face totul ca Guvernul R. Moldova să funcţioneze în interesul cetăţenilor

Aureliu Ciocoi, ministrul MAEIE de la Chişinău
Aureliu Ciocoi, ministrul MAEIE de la Chişinău (gov.md)

După ce a fost numit de către preşedintele Maia Sandu în calitate de Premier-interimar, Aureliu Ciocoi a dat asigurări că va face totul ca Guvernul Republicii Moldova să funcţioneze bine în interesul cetăţenilor săi.

„Chiar dacă mai sunt în autoizolare la domiciliu, am acceptat propunerea doamnei Preşedinte Maia Sandu de a exercita interimatul funcţiei de Prim-ministru. Republica Moldova trece printr-o perioadă dificilă, cu mai multe crize care se suprapun.

Înţeleg complexitatea situaţiei şi nevoia ca ţara să fie guvernată eficient indiferent de situaţia politică”, a adăugat Ciocoi, precizând că în scurt timp va informa opinia publică despre acţiunile imediate care vor fi întreprinse.

Ministrul de Externe, Aureliu Ciocoi a fost numit Premier interimar de către Maia Sandu, după ce Ion Chicu a declarat că din 1 ianuarie 2021 îşi dă demisia din funcţia de prim-ministru. Totodată, din 1 ianuarie au plecat din funcţii trei miniştri-cheie: al Sănătăţii, al Economiei şi al Finanţelor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe