Aurel Sunda, noul antrenor principal al echipei ACS Poli Timişoara

Noul tehnician l-a înlocuit de la cârma grupării timişorene pe Leo Grozavu, cel din urmă fiind demis după eşecul înregistrat de echipa sa pe teren propriu, luni, în faţa celor de la FC Botoşani, scor 1-0.
(FRANCK FIFE / AFP / Getty Images)

Potrivit comunicatului apărut pe site-ul oficial al clubului de fotbal ACS Poli Timişoara, Aurel Sunda este noul conducător principal de joc al grupării timişorene acesta înlocuindu-l pe Leo Grozavu, care a fost înlăturat amiabil de pe banca tehnică după rezultatul înregistrat de jucătorii săi în etapa a cincea a fazei play-out a Ligii I.

''Clubul nostru a reziliat în mod amiabil contractul cu dl. Leo Grozavu. Îi mulţumim tehnicianului pentru activitatea depusă la Poli Timişoara şi îi urăm mult succes în continuare în carieră!'', se arată în comunicat.

Grozavu preluase pe Poli Timişoara pe 5 februarie după demisia lui Ionuţ Popa. De atunci el a înregistrat trei egaluri, cinci înfrângeri şi nici o victorie, în prezent echipa sa ocupând antepenultimul loc în play-out cu 16 puncte.

Alături de Aurel Sunda va activa şi Adrian Neaga, cei din urmă fiind sprijiniţi de Octavian Benga (antrenor secund), Călin Frunză (antrenor cu portarii) şi Ovidiu Chiribici (preparator fizic).

Proaspătul antrenor va debuta vineri în deplasare la Dinamo Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport