AUR publică o înregistrare explozivă. Cum a negociat un deputat PNL absenţe la moţiune?

Deputatul Cosmin Şandru
Deputatul Cosmin Şandru (G4Media)

Liderul AUR George Simion a făcut publică o înregistrare audio, în care o persoană, care potrivit lui Simion este deputatul PNL Cosmin Şandru, încerca să-l convingă pe deputatul AUR Ciprian Titi Stoica să lipsească marţi de la votul moţiunii în schimbul unor funcţii. Înregistrările au fost trimise la DNA, a anunţat George Simon.

De partea sa, Şandru a negat că ar fi negociat şi oferit funcţii.

În înregistrare se aude cum Şandru îi spune deputatului AUR: ”Promovăm câţiva oameni, unde vrei tu, nu ştie nimeni. Îi facem membri PNL de formă şi gata. Ne spui unde, instituţii deconcentrate”.

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica, cel care îl înregistra, îi spune acestuia că el s-a întors din Anglia unde câştiga la fel de mult, pentru că ”este sătul de ce se întâmplă şi nu se mai poate continua aşa”.

La rândul său, Cosmin Şandru a declarat pentru Antena 3 că n-a sunat pe nimeni, relatează G4Media.

Când i s-a spus că a fost înregistrat, Şandru a admis că s-a întâlnit cu Stoica săptămâna trecută şi a susţinut că a avut doar o discuţie privind poziţia celor de la AUR referitoare la moţiune.

Liberalul a mai afirmat că nu i-a oferit funcţii pentru a-l încerca să determine să nu vină la votul de marţi. ”Să nu fie extras din context. Dacă e înregistrarea cap coadă nu am nici un fel de emoţie”, a mai declarat parlamentarul PNL, precizând că nu a avut ce să-i ofere.